DRAMA U AMERICI: Šestorica policajaca upucana za jedno veče!

Autor: Republika

Svet

19.08.2017

06:42 >> 07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac sa Floride Metju Bekster usmrćen je u petak uveče u pucnjavi u okrugu Osiola, dok je njegov kolega Serdžent Sem Hauard u teškom stanju.

RepublikaFoto: twitter.com/kissimmeepolice
Policajci iz Kisimija dali izjave o tragičnoj večeri u kojoj su izgubili kolegu

Bekster i Hauard izašli su na teren oko 21.30 sati u Kisimiju. 

- Oni su napadnuti dok su proveravali sumnjive osobe u delu grada poznatom po dilovanju droge -rekao je šef lokalne policije Džef O'Del na pres konferenciji.

 

Obojica su upucani, Hauard se trenutno bori za život u lokalnoj bolnici, dok je Bekster podlegao povredama na licu mesta.

Kako kažu u njihovoj policijskoj stanici, policajci nisu očekivali pucnjavu izlaskom na teren i nisu stigli da ispale ni jedan metak.

Trojica osumnjičenih za napad na policijske službenike su uhapšeni, dok je četvrti u bekstvu.

- Moje misli i molitve su uz Kisimi policiju i njihove bilžnje. Mi smo uz vas - napisao je predsednik SAD Donald Tramp na Tviteru nekoliko sati nakon tragedije.

Druga pucnjava na Floridi

Druga dva policajca upucana su iste večeri u petak oko 23 sata u Džeksonvilu. Jedan je u kritičnom stanju, nakon ranjavanja u stomak, dok je drugi koji je upucan u obe ruke u stabilnom stanju,

Oni su izašli na teren zbog ubistva u jednoj kući. Dočekao ih je jedan muškarac sa puškom, dok su još trojica pobegla u spavaću sobu. 

Policajci su pokušali da uđu u kuću, ali ih je naouružani napadač upucao kroz vrata. On je takođe ranjen u razmeni vatre, nakon koje je preminuo od zadobijenih povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading