TEŠKA BOLEŠTINA: Kristin i Lea bile su rođene SESTRE, LJUBAVNICE I MONSTROUZNE UBICE!

Autor: Republika

Svet

11.06.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak se i Simon de Bovoar pitala šta je to navelo ove mlade žene na tako monstruozan čin.

Počinivši dvostruko ubistvo 2. februara 1933. godine, sestre Kristin i Lea Papin postale su dve najozloglašenije žene 20. veka.

Tek kada je otkriveno da su sestre bile i ljubavnice, stekle su imidž pravih monstruma kršeći sve društvene norme. Priča o njima dvema ispričana je do sada na puno načina, ali posebno se ističe predstava "Služavke" francuskog pisca Žana Genea, koja uskoro opet počinje da igra u Londonu.

Iskopale oči gazdarici i kćeri u kući gde su bile služavke

Uprkos tome što je provedena detaljna istraga i što su se mnogi dramaturzi i glumci bavili njihovom sudbinom, do danas je ostalo nejasno šta se točno dogodilo te noći u maloj ulici u Le Mansu, u kući Renea Lanselina kada su ubijene njegova supruga i ćerka.

Nakon što je uhapšena, Lea, mlađa sestra koja je tada imala 21 godinu, rekla je policiji: "Od ovoga trenutka ja sam gluva i glupa."

Ono što je poznato jeste da je drama počela kada se gospođa Lanselin i njena kći nisu pojavile na unapred dogovorenoj večeri s Reneom Lanselinom.

On se vratio kući koju je zatekao zaključanu, a unutra su sva svetla, osim prigušene svetlosti na tavanu, bila ugašena. Kada su on i policajci uspeli da uđu u kuću, zatekli su njegovu suprugu i ćerku u krvi na podu. Oči su im bile iskopane.

Uplašili su se da su i služavke prošle isto, pojurili su prema tavanu, gde su naišli na još jedna zaključana vrata. Kada su konačno provalili u sobu, videli su da su služavke nepovređene i da leže zajedno u krevetu.

Pet godina nakon što su uhapšene, Kristin, čija je smrtna kazna preinačena na doživotnu robiju, umrla je u azilu u Reneu, piše Dnevno.rs. Lea je odslužila svojih osam godina prisilnog rada, oslobođena je četrdesetih godina i od tada se o njoj ništa ne zna.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading