BARDELA GLAVNA TEMA FRANCUSKIH MEDIJA: Javnost dobila odgovor koji je tražila, OVO je devojka koja je osvojila srce lidera Nacionalnog okupljanja (VIDEO)

Autor:

Svet

11.06.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Bardela našao je ljubav u partiji ili, tačnije, u porodici jedne od glavnih članova partije.

BARDELA GLAVNA TEMA FRANCUSKIH MEDIJA: Javnost dobila odgovor koji je tražila, OVO je devojka koja je osvojila srce lidera Nacionalnog okupljanja (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Lewis Joly

Evropski parlament je objavio prvu procenu rezultata glasanja u Francuskoj, gde je Nacionalno okupljanje, predvođeno Žordanom Bardelom, osvojilo 31, 5 odsto glasova.

Iako je zaštitno lice Nacionalnog okupljanja i dalje Marin Le Pen, priče o njenom kolegi iz partije i štićeniku, Žordanu Bardelu, ne prestaju i sve više krade pažnju javnosti.

Političar rođen u Parizu postao je poznato ime u francuskoj politici u relativno kratkom vremenskom periodu otkako je postao šef stranke, krajem 2022.

Harizmatični predsednik stranke, Žordan Bardela, postao je glavna tema medija, a svi se pitaju, ko je osvojio srce mladog političara?

Mladi Bardela našao je ljubav u partiji ili, tačnije, u porodici jedne od glavnih članova partije.

Naime, Žordan Bardela je u dugoj vezi sa sestričinom Marin Le Pen, Nolvin Olivier. Nolvin je ujedno i unuka Žan Mari Le Pena, bivšeg političara i predsednika partije, značajne figure u Francuskoj od 1972. pa sve do 2011. godine.

Žordan i Nolvin su navodno uplovili u vezu 2020. godine, ali retko kad su se pojavljivali zajedno u javnosti, sa ciljem da štite svoju privatnost. Ona je međutim u nekoliko navrata bila sa njim na konferencijama i političkim dešavanjima, podržavajući i svoju tetku, Marin Le Pen.

Mnogi su zainteresovani za privatni život ovog političara, a mnogi tvrde kako su se on i Nolvin rastali psole nekoliko godina veze, što on nikad nije potvrdio, ali ni demantovao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading