OBRT U SLUČAJU KEJT MIDLTON: Prijatelj kraljevske porodice demantovao pisanje medija i saopštio sveže informacije o princezi od Velsa (VIDEO)

Autor:

Svet

29.05.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani izvor je istakao kako princeza svakako ne žuri i želi da bude sasvim oporavljena.

OBRT U SLUČAJU KEJT MIDLTON: Prijatelj kraljevske porodice demantovao pisanje medija i saopštio sveže informacije o princezi od Velsa (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

kejt midlton

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, nakon velikog pritiska zbog nepojavljivanja u javnosti, saopštila je da boluje od karcinoma.

Od tog trenutka su teorije zavere postale samo još gore, a sada se oglasio i prijatelj kraljevske porodice koji je otkrio neke detalje o stanju Kejt Midlton.

Iako smo pre nekoliko dana mislili da se Kejt neće pojaviti sigurno do kraja ove godine, Daily Mail prenosi kako je to ipak netačno, te da bi princeza mogla da se vrati dužnostima već na jesen.

Ipak, neimenovani izvor je istakao kako princeza svakako ne žuri i želi da bude sasvim oporavljena. Prema pisanju Vanity Fair-a, Kejt je prilično dobro.

- Veliko je olakšanje što toleriše lekove i što je zapravo mnogo bolje. Naravno, bio je ovo veoma izazovan i zabrinjavajući period. Svi su se okupili oko nje, Vilijam, njeni roditelji, njena sestra i brat - rekao je neimenovani prijatelj.

Podsetimo, prema pisanju britanskih medija, princeza od Velsa, Kejt Midlton, je bila podvrgnuta teškoj abdominalnoj operaciji koju je izveo renomirani tim italijanskih lekara koji su takođe radili operativne zahvate na papa Franji.

Ova grupa specijalista je dovedena u Veliku Britaniju posebno za ovu operaciju sa visokim ulozima, koja je dovela do dijagnoze raka za Kejt, majke troje dece. Proceduru su sproveli lekari sa cenjene rimske klinike Gemeli. Poznata po svojoj medicinskoj stručnosti, klinika Gemelli ima dugu istoriju lečenja značajnih ličnosti.

Nedavne spekulacije sugerišu da je ovaj medicinski tim u januaru otputovao na londonsku kliniku da bi prisustvovao poduhvatu rađenom princezi od Velsa. Dok se britanska kraljevska porodica obično oslanja na sopstveni kadar medicinskih stručnjaka, poznato je da klinika angažuje brojne međunarodne specijaliste za određene slučajeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading