JAVNOST OVO NIJE OČEKIVALA: Najnovije informacije o Kejt Midlton, oglasili se izvori bliski kraljevskoj porodici, a mnogi će biti razočarani

Autor:

Svet

24.05.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza se povukla sa javnih dužnosti nakon što je 22. marta objavila da joj je dijagnostikovan oblik raka i da je započela tretman hemoterapijom.

JAVNOST OVO NIJE OČEKIVALA: Najnovije informacije o Kejt Midlton, oglasili se izvori bliski kraljevskoj porodici, a mnogi će biti razočarani

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton se verovatno neće pojaviti u javnosti do kraja godine, a vreme će provesti okružena porodicom i prijateljima dok nastavlja lečenje hemoterapijom nakon što joj je ranije ove godine dijagnostikovan kancer, rekli su izvori bliski kraljevskoj porodici za Dejli bist.

Očekuje se da će Kejt i njena porodica provesti sledeću nedelju u seoskoj kući na imanju Sandringem.

Dejli bist navodi da će princ Vilijam posvetiti još više vremena svojoj porodici u narednih šest nedelja, budući da se kraljevska porodica neće pojavljivati u javnosti tokom vanrednih opštih izbora u Velikoj Britaniji, koji su zakazanih za 4. jul.

Prošlo je pet meseci otkako je princeza od Velsa poslednji put viđena u javnosti, a izvori smatraju da će kraljevska palata uskoro ponovo podeliti vesti o njenom zdravlju.

- Ne bih isključio još jednu video poruku koja informiše državu o njenom zdravlju. To se pokazalo kao veoma efikasan način da se teoretičari zavere drže podalje - rekao je izvor za Dejli bist.

Princeza se povukla sa javnih dužnosti nakon što je 22. marta objavila da joj je dijagnostikovan oblik raka i da je započela tretman hemoterapijom.

Princ Vilijam je u prošle nedelje podelio novosti o zdravstvenom stanju svoje supruge Kejt rekavši da joj ''dobro ide“.

Podsetimo, prema pisanju britanskih medija, princeza od Velsa, Kejt Midlton, je bila podvrgnuta teškoj abdominalnoj operaciji koju je izveo renomirani tim italijanskih lekara koji su takođe radili operativne zahvate na papa Franji.

Ova grupa specijalista je dovedena u Veliku Britaniju posebno za ovu operaciju sa visokim ulozima, koja je dovela do dijagnoze raka za Kejt, majke troje dece. Proceduru su sproveli lekari sa cenjene rimske klinike Gemeli. Poznata po svojoj medicinskoj stručnosti, klinika Gemelli ima dugu istoriju lečenja značajnih ličnosti, uključujući papu Franju.

Nedavne spekulacije sugerišu da je ovaj medicinski tim u januaru otputovao na londonsku kliniku da bi prisustvovao poduhvatu rađenom princezi od Velsa. Dok se britanska kraljevska porodica obično oslanja na sopstveni kadar medicinskih stručnjaka, poznato je da klinika angažuje brojne međunarodne specijaliste za određene slučajeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading