ŠOK ZA TRAMPA NA SKUPU: Nazvao Bajdena "TIRANINOM" ali ovako brutalnu reakciju naroda nije očekivao (VIDEO)

Autor:

Svet

26.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bio redak slučaj da se Tramp suočio sa otvoreno neprijateljskim skupom jer je navikao da se obraća na skupovima na kojima dobija veliku podršku

ŠOK ZA TRAMPA NA SKUPU: Nazvao Bajdena "TIRANINOM" ali ovako brutalnu reakciju naroda nije očekivao (VIDEO)

Foto: Credit: Jim WATSON / AFP / Profimedia

Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp više puta je izviždan dok se obraćao na Nacionalnoj konvenciji Libertarijanske partije, a okupljeni su mu uputili i uvrede i osudili njegovu politiku protiv koronavirusa.

To je bio redak slučaj da se Tramp suočio sa otvoreno neprijateljskim skupom jer je navikao da se obraća na skupovima na kojima dobija veliku podršku, prenosi AP.

Republika

Foto: Credit: Jim WATSON / AFP / Profimedia

Tramp ovde nije dobio podršku

Tramp je pohvalio okupljene na konvenciji kao "velike pobornike slobode" i nazvao američkog predsednika Džozefa Bajdena "tiraninom" i "najgorim predsednikom u istoriji SAD", na šta su pojedinci iz publike uzvratili uzvicima "To si ti", navodi agencija.

Kandidat libertarijanaca Geri Džonson osvojio je oko tri odsto glasova 2016. godine, a kandidatkinja Džo Jorgensen dobila je samo nešto više od jedan odsto na izborima 2020. godine.

Libertarijanci će izabrati svog kandidata za Belu kuću tokom konvencije koja se završava danas.

Nezavisni predsednički kandidat Robert F. Kenedi Mlađi u petak je održao govor na konvenciji Libertarijanske partije.

Republika

Foto: Credit: Jim WATSON / AFP / Profimedia

Libertarijanci su bili nervozniji na skupu

Libertarijanci uglavnom ne podržavaju Trampa, a to što mu je upućen poziv da se obrati na konvenciji izazvalo je podele unutar te stranke.

Libertarijanska stranka promoviše građanske slobode, politiku protiv intervencionizma, kao i ograničavanje uloge vlade, navodi AP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading