DRAMATIČAN SNIMAK: Mladić iz Izraela aktivirao bombu u pokušaju da skloni palestinsku zastavu! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Izraelac naleteo na podmetnutu bombu

DRAMATIČAN SNIMAK: Mladić iz Izraela aktivirao bombu u pokušaju da skloni palestinsku zastavu! (VIDEO)

Foto: printscreen/X


Mladi Izraelac se našao na auto-putu 458 nadomak Kočav ha Šahara kada je odlučio da ukloni palestinsku zastavu sa stuba na polju. Iznenada, eksplozija je odjeknula, ostavljajući mladića povređenog.


Ovaj incident na Zapadnoj obali je još jedan u nizu koji ukazuje na duboke podele i tenzije između Izraelaca i Palestinaca. Sukob simbola koji se odigrao na auto-putu 458 nagoveštava duboke emocije i neprijateljstvo koje postoji između ove dve države.




Nakon što je mladić pokušao da ukloni zastavu, došlo je do eksplozije, koja je, prema nezvaničnim informacijama, rezultirala povredama. Detalji o povredama mladića i okolnostima pod kojima se ovaj incident dogodio još uvek su nepoznati, ali oni sigurno ukazuju na opasnost koja je prisutna u ovom regionu.


Sukobi na Zapadnoj obali

Sukobi između Izraelaca i Palestinaca na Zapadnoj obali su redovna pojava, a ovaj incident samo dodatno ukazuje na kompleksnost i težinu situacije u regionu. Dok se mladić bori za ozdravljenje, ovaj događaj će verovatno dodatno podstaći napetosti i neprijateljstvo između ove dve zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading