OTKRIVENO KO JE ČOVEK KOJI SE ZAPALIO ISPRED SUDA! Razlog nije normalan, sve zbog NASLOVA U NOVINAMA?

Autor:

Svet

19.04.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikovan muškarac koji se zapalio ispred suda na Menhetnu tokom suđenja bivšem predsedniku Donaldu Trampu zbog "tajnog novca"

OTKRIVENO KO JE ČOVEK KOJI SE ZAPALIO ISPRED SUDA! Razlog nije normalan, sve zbog NASLOVA U NOVINAMA?

Foto: printskrin


Muškarac koji se zapalio ispred suda na Menhetnu tokom suđenja bivšem predsedniku Donaldu Trampu zbog "tajnog novca" identifikovan je od strane policijskih izvora kao Maks Azarelo, koji se na internetu opisuje kao "istraživač novinar". Trenutak pre nego što se polio benzinom i zapalio, Azarelo je bacio gomilu letaka u vazduh, koji su sadržali linkove ka Substack novinskom sajtu koji je navodno autorski potpisan od strane Maksa pod nazivom "The Ponzi Papers". Na vrhu sajta nalazi se članak sa naslovom "Zapalio sam se ispred Trampovog suđenja", praćen besmislenim manifestom prepunim teorija zavere o svemu, od kriptovaluta i holivudskih glumaca do COVID-a i bivšeg predsednika Bila Klintona. 

Identifikacija samozapaljenika kao Maksa Azarela izazvala je veliku pažnju javnosti. Mnogi su bili iznenađeni ovim dramatičnim činom i postavljaju se pitanja o motivima i pozadinama ovog događaja. Azarellova povezanost sa Substack novinskom listom "The Ponzi Papers" takođe je privukla pažnju javnosti i izazvala različite spekulacije.


Samozapaljenje je izazvalo burne reakcije u javnosti i pokrenulo debatu o mentalnom zdravlju, političkim stavovima i uticaju teorija zavere na pojedince. Ovaj događaj bi mogao imati šire društvene i političke implikacije, što će sigurno biti tema daljih analiza i rasprava.


Samozapaljenje ispred suda na Menhetnu tokom suđenja bivšem predsedniku Donaldu Trampu izazvalo je šok i pažnju javnosti. Identifikacija samozapaljenika kao Maksa Azarela, kao i njegova povezanost sa Substack novinskom listom "The Ponzi Papers", postali su predmet interesovanja medija i građana. Ovaj dramatičan događaj će sigurno nastaviti da bude tema rasprava i analiza u narednom periodu.

(NY POST)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading