OGLASIO SE CRVENI POLUMESEC: Jevrejski doseljnici ubili dvojicu Palestinaca?

Autor:

Svet

15.04.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrtonosno nasilje koje sprovode jevrejski naseljenici ponovo je poraslo poslednjih dana nakon što su, prema tvrdnjama izraelskih odbrambenih snaga, palestinski teroristi prošlog vikenda ubili 14-ogodišnjeg izraelskog tinejdžera Binjamina Ahimaira

OGLASIO SE CRVENI POLUMESEC: Jevrejski doseljnici ubili dvojicu Palestinaca?

Foto: Tanjug/AP

Izraelski doseljenici ubili su dvojicu Palestinaca u sukobu u blizini sela Akraba na severu Zapadne obale, saopštio je danas Palestinski Crveni polumesec.

Neimenovani izraelski bezbednosni zvaničnik izjavio je za Vojni radio da su dvojicu Palestinaca "verovatno ubili jevrejski doseljenici", što potvrđuje i izveštaje palestinskih medija, prenosi Tajms of Izrael.

Smrtonosno nasilje koje sprovode jevrejski naseljenici ponovo je poraslo poslednjih dana nakon što su, prema tvrdnjama izraelskih odbrambenih snaga, palestinski teroristi prošlog vikenda ubili 14-ogodišnjeg izraelskog tinejdžera Binjamina Ahimaira.

Kako je saopštilo palestinsko ministarstva zdravlja na Zapadnoj obali, jedan Palestinac je ubijen, a 25 ih je ranjeno kada su desetine izraelskih doseljenika upale u palestinsko selo u toj enklavi, pucajući i paleći automobile i kuće.

Izraelska grupa za ljudska prava Ješ Din navela je tada da su naseljenici su ušli u to selo u potrazi za nestalim 14-godišnjim izraelskim dečakom.

Izraelska vojska i policija saopštile su u subotu da je telo nestalog izraelskog tinejdžera "verovatno ubijenog u palestinskom napadu" pronađeno na okupiranoj Zapadnoj obali, opisavši to kao "teroristički napad".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading