PRONAĐENO TELO DETETA! Privedeno pet osoba!

Autor:

Svet

13.04.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka policije najavila je da će u narednim danima biti otkriveno više detalja o okolnostima incidenta.

PRONAĐENO TELO DETETA! Privedeno pet osoba!

Foto: shutterstock

Policija Velikog Mančestera šokirala je javnost kada je saopštila da je pronašla "posmrtne ostatke bebe" u kući na imanju u Marš Grinu u Viganu. Ovaj uznemirujući događaj doveo je do hapšenja pet osoba, čija starost se kreće između 20 i 70 godina, pod sumnjom da su prikrivali smrt i nezakonito sahranjivanje.

Sumnjiva situacija

Nakon hapšenja, osumnjičenima je određena kaucija, te su pušteni da se brane sa slobode. Direktorka policije Kler Dženkins izjavila je da policija trenutno istražuje još jednu lokaciju u Pambertonu, dodatno produbljujući istragu ovog uznemirujućeg slučaja.

-Ovo je zaista srceparajuće otkriće i ne potcenjujem uticaj koji će ova vest imati na lokalnu zajednicu- rekla je ona.

Reakcija direktorke policije


Dženkins je izrazila duboko saosećanje sa lokalnom zajednicom ističući da je ovo otkriće zaista srceparajuće i da ne potcenjuje uticaj koji će ova vest imati na njih. Takođe je dodala da je više timova policijskih službenika i specijalizovanih jedinica posvećeno istrazi ovog slučaja kako bi se pronašli odgovori.

Razjašnjenje okolnosti

Dženkins je najavila da će u narednim danima biti otkriveno više detalja o okolnostima ovog incidenta te da su uvereni da je ovo izolovan slučaj i da ne postoji opasnost za širu javnost. Policija će nastaviti sa istragom kako bi razjasnila sve okolnosti i pružila odgovore na pitanja koja muče zajednicu.

-U narednim danima znaćemo više o okolnostima ovog incidenta, ali smo uvereni da je ovo izolovan slučaj i da nema opasnosti za širu javnost- istakla je Dženkins.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading