BIZARNO! Otac pobrkao decu i tuđu bebu odveo iz bolnice - NASTAO OPŠTI HAOS!

Autor:

Svet

25.03.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi otac je priznao da je bio veoma zabrinut zbog dovođenja svoje bebe kući.

BIZARNO! Otac pobrkao decu i tuđu bebu odveo iz bolnice - NASTAO OPŠTI HAOS!

Foto: shutterstock

Novi tata je izrazio svoju užasnu grešku nakon što je slučajno uzeo pogrešnu bebu iz bolnice, što je izazvalo ogromnu paniku.

Priznao je da je bio veoma zabrinut zbog dovođenja bebe kući i objasnio je kako nije bio trezan od rođenja ćerke. Njegova devojka i njihovo dete su osam dana proveli na intenzivnoj nezi, što je dodatno doprinelo njegovoj konfuziji. Na kraju je otišao u pogrešnu bolničku sobu i stavio tuđe dete u svoje auto sedište.

Govoreći na Redditu, on je napisao: „Moja beba je imala blagu infekciju pa je ostala na intenzivnoj intenzivnoj nezi nekoliko dana. Moja devojka je došla kući tri dana nakon porođaja, ali smo se vraćali u bolnicu da vidimo našu ćerku svaki dan pošto je... Danas je naša ćerka otpuštena iz bolnice pa smo otišli ​​po nju. Moja devojka je otišla da potpiše neke papire u drugoj sobi."

Novi otac je priznao da je bio veoma zabrinut zbog dovođenja svoje bebe kući. U svojoj zbunjenosti, otišao je u pogrešnu bolničku sobu i stavio tuđe dete u svoje auto sedište.

- Bio sam potpuni idiot. Ušao sam u sobu pored koje je bila moja ćerka. Obe bolničke sobe u izgledale potpuno isto, a ova druga beba je nosila beli bodi i žutu kapu, baš kao i moja ćerka. Moja ćerka je imala narukvicu. , ova beba nije, ali ja sam to shvatio tek kasnije. Stavio sam bebu u sedište automobila i otišao na recepciju gde me je čekala devojčica - nastavio je on.

Dok je čekao svoju devojku, pojavila se njegova mama - ali je znala da nešto nije u redu čim je videla dete.

- Tražila je da drži bebu i ja sam pristao. Podigla ju je i rekla 'Majk...' po tonu njenog glasa sam mogao da zaključim da nešto nije u redu pa sam počeo da se migoljim. Rekla je da beba izgleda drugačije, ali ja insistirala da je to zato što ju je poslednji put videla bila u inkubatoru. Nastavili smo da čekamo i moja devojka je stigla. Moja devojka je pogledala bebu i njeno lice je prebledelo. Rekla je da to nije njena beba. recepcija i medicinska sestra, došla je sa nama na odeljenje da vidi šta se desilo. Tamo je bio još jedan par koji je poludeo jer im je beba nestala. Bio sam primoran da priznam svoju grešku. Uzeli smo ćerku i krenuli kući, ali sada je moja devojka veoma ljut na mene, osećam se kao užasan otac jer ne prepoznajem lice sopstvene ćerke. Poželite mi sreću u narednih 18 godina - zaključio je on.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading