NAKON MASAKRA U RUSIJI, RUSKE BANKE DONELE ODLUKU KOJA MENJA SVE! Evo ŠTA će biti sa dugovima porodica žrtava!

Autor:

Svet

23.03.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruske banke saopštile su da će otpisati dugove porodica stradalih u masakru u Moskvi.

NAKON MASAKRA U RUSIJI, RUSKE BANKE DONELE ODLUKU KOJA MENJA SVE! Evo ŠTA će biti sa dugovima porodica žrtava!

Foto: tanjug ap01 AP Wolfgang Rattay, Alexander Zemlianichenko, Mikhail Metzel, profimedia

Ruske banke su donjele odluku da otpišu dugove porodicama stradalih i povređenih u masakru u koncertnoj dvorani u Moskvi.

Ovaj gest podrške dolazi nakon stravičnog događaja u petak uveče kada je 143 ljudi izgubilo život, prenosi Mondo.

"Sberbanka" je istakla da ima poseban program podrške korisnicima u vanrednim situacijama, te da već analizira informacije o kreditima poginulih i povređenih u terorističkom napadu 22. marta 2024. godine.

Najveća ruska banka je saopštila da će izmiriti kredite ovih porodica, pružajući im dodatnu podršku u teškim vremenima.

Uhapšeni napadači blizu granice sa Ukrajinom

Napadači koji su stajali iza ovog strašnog terorističkog napada su uhapšeni blizu granice sa Ukrajinom. Dvojica su uhapšena nakon intenzivne potere automobilom, dok su druga dvojica uhvaćena u šumi. Ova brza reakcija i hapšenje osumnjičenih pruža nadu da će pravda biti zadovoljena i da će porodice žrtava dobiti barem deo odgovora na pitanje "zašto?" koje ih muči.

Podsetimo, devetnaestogodišnji terorista je u bolnici, nakon operacij uspeo da otvori ranjeno oko i tom prilikom je govorio o počinjenom zločinu, odnosno terorističkom napadu u Krokus dvorani gde je život izgubilo više od 143 ljudi.

Na telegram kanalu je navedeno da je on bio taj koji je pucao na snage bezbednosti tokom hapšenja na granici Ukrajine i oblasti Briansk.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Ruske Federacije saopštilo je danas da su svi privedeni u slučaju smrtonosnog napada u dvorani Krokus siti hol, ne navodeći čiji su državljani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading