TOKOM PORODIČNOG RUČKA UZEO ZALOGAJ I UMRO: Sestra pokušala da mu pomogne, ali NIJE BILO SPASA! Evo šta se desilo!

Autor:

Svet

09.03.2024

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt mladog Džozefa dogodila se tokom porodičnog ručka 28. decembra 2022. godine, kada je naručio hranu iz indijskog restorana.

TOKOM PORODIČNOG RUČKA UZEO ZALOGAJ I UMRO: Sestra pokušala da mu pomogne, ali NIJE BILO SPASA! Evo šta se desilo!

Foto: Shutterstock

Džozef Higinson iz Mančestera preminuo je nakon što je pojeo obrok koji je sadržao bademe, na koje je bio alergičan. Ova tužna vest podigla je svest javnosti o ozbiljnosti alergijskih reakcija i promenama tolerancije tela na određene namirnice tokom života.

Težina alergija i promene u toleranciji organizma

Mladi mehaničar je bio svestan svojih alergija na orašaste plodove, bademe i kikiriki, ali je ipak došlo do tragičnog incidenta nakon što je pojeo obrok koji je sadržao bademe. Iako je bio opremljen EpiPen-om i upućen o anafilaktičkom šoku, nažalost, ništa nije moglo spasiti njegov život.

Tragični događaj tokom porodičnog ručka

Smrt mladog Džozefa dogodila se tokom porodičnog ručka 28. decembra 2022. godine, kada je naručio hranu iz indijskog restorana. Nakon što je pojeo deo predela i zalogaj glavnog jela, iznenada se srušio, što je izazvalo paniku među članovima porodice. Iako su pokušali da mu pomognu EpiPen-om i pruže mu prvu pomoć, nažalost, nije bilo spasa.

Reakcija porodice i istražne vlasti

Džozefova porodica podigla je svest o težini alergija i promenama u toleranciji tela na određene namirnice tokom života. S druge strane, policija je sprovela istragu nakon njegove smrti, ali nije pronađena nikakva greška ili razlog za zabrinutost u vezi s tim.

Spasavanje života kroz donaciju organa

Iako je Džozef preminuo, njegova smrt je spasila živote drugih jer su mu organi donirani u skladu s njegovim željama. Ovaj gest nesebične humanosti ostavio je trajni trag i pružio nadu drugim ljudima.


Tragična smrt Džozefa Higinsona podseća nas na ozbiljnost alergijskih reakcija i važnost pažljivog praćenja promena u toleranciji tela na određene namirnice. Ova tužna priča takođe naglašava potrebu za edukacijom i svesti o alergijama kako bismo sprečili slične tragedije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading