ŠOKANTAN OBRT U ŠKOLI! Prijavljeno da učenik ima pištolj, specijalci mu pronašlo OVO!

Autor:

Svet

04.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik je došao sa prslukom za pejntbol

ŠOKANTAN OBRT U ŠKOLI! Prijavljeno da učenik ima pištolj, specijalci mu pronašlo OVO!

Foto: Shutterstok

Nakon što su primili obaveštenje o učeniku koji navodno ima pištolj, specijalne snage Kobra intervenisale su u školi u Beču, upadajući u učionicu. Ispostavilo se da je učenik zapravo imao plastičnu igračku, a ne pravi pištolj.

"Zgrada je trenutno obezbeđena. Ovo je normalna procedura za proveru pretnji", rekla je portparolka Džulija Šik.

Učenik je došao u školu noseći pištolj igračku i zaštitni prsluk koji se koristi za pejntbol, izazvavši strah među ostalim đacima. Jedan hrabar učenik odmah je obavestio policiju o incidentu.

Kao odgovor, značajan broj policajaca i pripadnika specijalnih jedinica brzo je stigao u školu, a specijalna jedinica Kobra reagovala je ulaskom u jednu od učionica. Učenici su nakon toga ostali delimično zatvoreni u svojim učionicama.

Drugi put u Beču drama

Ovo nije prvi put u poslednje vreme da se dešava haos u nekoj školi u Beču. Pre nekoliko meseci, tačnije 8. maja prošle godine, jedan od učenika najavio je pokolj u školi.

Čet poruke preko Instagrama izazvale su strah i teror u petom okrugu Beča.

Korisnik te društvene mreže, za koga se veruje da je i sam učenik srednje škole kojoj je stigla pretnja, poslao je fotografije pištolja i municije svom razrednom i napisao da želi da upuca nekoliko učenika i nastavnika, kao i direktora, objavio je "Heute".

Osoba koja je postavila snimke ćaskanja poslala je korisniku i posebno detaljan plan kako namerava da izvrši napad u više razreda u toj školi.

Odmah je obaveštena policija, kako je saopštila pres služba bečke državne policije, te je u školi izvršen pretres.

"Mi ovo shvatamo veoma ozbiljno", rekao je portparol policije.

Nije poznato šta se dalje dešavalo, pošto je policija posle ovog slučaja bila "zakopčana do grla" sa davanjem informacija. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading