PUTIN JE DOŠAO NERVOZAN, A OVO JE NAJGLUPLJA STVAR KOJU SAM ČUO: Taker Karlson šokirao PRVOM IZJAVOM posle intervjua veka sa predsednikom Rusije!

Autor:

Svet

01.03.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki voditelj prvi put je javno rekao kako se osećao tokom intervjua sa ruskim predsednikom kao i o tome kakav je utisak Putin ostavio na njega

PUTIN JE DOŠAO NERVOZAN, A OVO JE NAJGLUPLJA STVAR KOJU SAM ČUO: Taker Karlson šokirao PRVOM IZJAVOM posle intervjua veka sa predsednikom Rusije!

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

Američki voditelj Taker Karlson gostovao je u podkastu voditelja Leksa Fridmena u kojem je prvi put posle famoznog intervjua veka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom rekao kako ga je doživeo.

Taker Karlson, neki će reći očekivano a neki ne, iskoristio je priliku da javno iskritikuje Putina po mnogim pitanjima a najviše oko opravdanja koja mu je davao povodom invazije na Ukrajinu.

Karlson je ispričao kako je njegov prvi utisak bio da Putin "deluje nervozno" i da je "ušao u intervju kao previše pripremljen student".

Fridmen je pitao Karlsona što misli o Putinovom opravdanju za nastavak vođenja rata u Ukrajini, piše Newsweek.

"Mislio sam da je to jedna od najglupljih stvari koje sam ikada čuo. Nisam razumeo što to znači. Mrzim ceo taj razgovor jer nije stvaran. To su bili samo ad hominemi. To je bio način povezivanja nekoga sa zlim režimom koji više ne postoji", objasnio je Karlson. 

"Više ne postoji nacistički pokret"

Prema Karlsonu, nacizam više ne postoji jer je "neodvojiv od nemačke nacije".

"Jako sam antinacistički orijentisan. Samo kažem da u 2024. ne postoji nacistički pokret. To je način da se ljude prikaže zlima", naveo je Karlson. 

Komentare Takera Karlsona o tome kako mu je Putin izgledao i šta je govorio u intervjuu mnogi su videli kao pokušaj američkog voditelja da više ne bude u SAD na stubu srama, odnosno da se ponovo izbori za svoje mesto pod suncem, pošto je u nemilosti establišmenta posle odlaska u Moskvu na razgovor.

Putin je takođe komentarisao razgovor s Karlsonom, rekavši ruskom novinaru Pavelu Aleksandroviču Zarubinu kako se pripremio na Karlsonovo "agresivno ponašanje i postavljanje takozvanih oštrih pitanja".

"Nisam samo bio spreman za ovo, ja sam to želeo, jer bi mi to dalo priliku da odgovorim na isti način", rekao je Putin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading