KADA SU GA NAŠLI, NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA VIDEO! Krenuo da slika izlazak sunca, pa pao sa litice visoke 18 metara!

Autor:

Svet

29.02.2024

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom po turistu, grupa ribolovaca koja je kampovala na obližnjoj plaži bila je svedok njegovog pada.

KADA SU GA NAŠLI, NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA VIDEO! Krenuo da slika izlazak sunca,  pa pao sa litice visoke 18 metara!

Foto: Printskrin/YouTube/ KHON2 News

Kanadski turista (27) imao je neverovatnu sreću kada je preživeo pad sa litice od 18 metara na Havajima. On je sa iznajmljenim vozilom, koje je pokušao da zaustavi da bi slikao izlazak sunca, sleteo sa litice u ranim jutarnjim časovima, ali je on uspeo da se izvuče iz prevrnutog vozila i dospeo u more ispod litice, gde su ga primetili ribolovci.

Srećom po turistu, grupa ribolovaca koja je kampovala na obližnjoj plaži bila je svedok njegovog pada. Brzo reagujući, ribolovci su pozvali hitnu pomoć i uspeli su da ga bezbedno izvuku iz vode. Jedan od ribara, Majk Mudi, istakao je da je turista imao neverovatnu sreću što su ribolovci bili prisutni i mogli da pruže pomoć.

Jedan od ribara koji je prisustvovao spasavanju rekao je da je njega i njegovog ronilačkog partnera probudio drugi ribar kojeg je vozač džipa umalo udario kada je sleteo sa litice.

- Rekao je da je auto sleteo sa litice desno od njega - rekao je Majk Mudi.

Ribar je odmah pozvao hitnu.

- Da nije video, tip bi umro 100% - kaže on.

Rekao je da se džip potpuno prevrnuo naopako i da su se vozačeva vrata blokirala.

- Vozačeva strana bila je zaglavljena kamenom tako da nije mogao da izađe. Očigledno je bilo naopako na krovu, tako da je bio naopačke i visio nad vodom na strani suvozača -  rekao je Mudi za Island Njuz.


Turista je uspeo da dopliva do bezbednog mesta uz pomoć hitnih službi i vatrogasaca, iako je morao da se nosi sa strmom liticom i jakom strujom. Nakon što je izvučen na obalu, prevezen je u lokalnu bolnicu radi lečenja lakših povreda lica, ogrebotina i blage hipotermije.

Lokalna stanica je istakla da iznajmljena vozila ne bi trebalo da se voze na deonici zemljanih puteva na litici gde je došlo do nesreće. Jedan od ribolovaca je upozorio da su putevi na toj strani ostrva "super opasni" i da neiskusan vozač može lako da upadne u velike nevolje.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading