TRANSRODNA OSOBA INSPIRISANA NETFLIXOM GURNULA MAČKU U BLENDER, A POTOM I UBILA MUŠKARCA! Želela devojci da ispuni FANTAZIJU, evo šta je sve izgovorila na sudu, HOROR!

Autor:

Svet

27.02.2024

00:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porotnicima su predočeni mučni detalji o načinu na koji je Blake sakatila mačku, a sud je naglasio da su dokazi bili toliko slikoviti da su porotnici morali izlaziti iz sudnice na svež vazduh.

TRANSRODNA OSOBA INSPIRISANA NETFLIXOM GURNULA MAČKU U BLENDER, A POTOM I UBILA MUŠKARCA! Želela devojci da ispuni FANTAZIJU, evo šta je sve izgovorila na sudu, HOROR!

Foto: Thames Valley Police

Scarlet Blake (26) osuđena je na doživotnu robiju  nakon što je prethodno uživo prenosila svoj čin mučenja mačke, a potom i brutalno ubila Jorgea Martina Carrena (30).

Svoj zločin je opravdavala seksualnom fantazijom inspirisanom Netflixovim dokumentarcem ‘Don‘t F*** with Cats‘. Sudija je tokom izricanja kazne istakao da je odluka da ubije bila isključivo Blakeina i da nije bila reakcija na nešto što je Carren rekao i učinio.

Ubistvo i šokantni detalji

Blake je prethodno sakaćenjem mačke, uz prisustvo pjesme New Ordera ‘True Faith‘, pokušala ispuniti seksualnu fantaziju svoje devojke Ashlynn Bell, nakon toga je prešla na pronalaženje nasumičnog stranca, Jorgea, kojeg je napala i ubila usred noći. Sud je otkrio da je Blake nameravala odrubiti glavu Jorgeu, a svojoj bivšoj verenici Evie Brockman je priznala da je ubijala ljude jer je njena ljubavnica mislila da će to biti seksi.

Reakcije na suđenju

Blake je izricanju kazne pristupila u istom crnom sakou, a sudija je istakao da je njen postupak bio planiran mesecima, te da je uživala u mučenju mačke. Porotnicima su predočeni mučni detalji o načinu na koji je Blake sakatila mačku, a sud je naglasio da su dokazi bili toliko slikoviti da su porotnici morali izlaziti iz sudnice na svež vazduh, prenosi The Sun.

Emotivna izjava majke žrtve

Na suđenju je pročitana i izjava majke ubijenog Jorgea, koja je istakla njegovu iznimnu privrženost, druželjubivost i sposobnost da se potpuno preda drugima. Naglasila je da je Jorgeov gubitak ostavio otvorenu ranu u srcu obitelji i svih koji su ga poznavali, te da je taj gubitak osjetila kao traumatičan udarac koji je ostavio prazninu koju je nemoguće ispuniti.


Osuđujući Blake na doživotni zatvor, sudac je istakao da je njeno ubistvo bilo planirano i da nije bila reakcija na nešto što je žrtva rekla ili učinila. Naglasio je i da je Blake uživala u mučenju mačke, te da je njeno ubistvo bilo isključivo njena odluka.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading