HALTERI PRED KOLEGAMA, VRUĆE SMS PORUKE I DOBAR SEKS KAO KLJUČ DUGOG BRAKA: Otkrivene pikanterije iz spavaće sobe Džoa Bajdena i supruge Džil!

Autor:

Svet

26.02.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD pojavio se danas u medijima u nešto drugačijem svetlu

HALTERI PRED KOLEGAMA, VRUĆE SMS PORUKE I DOBAR SEKS KAO KLJUČ DUGOG BRAKA: Otkrivene pikanterije iz spavaće sobe Džoa Bajdena i supruge Džil!

Foto: Tanjug/AP

Na ovakav tip tekstova Amerikanci su navikli kada je predsednik bio Bil Klinton, ali sada je otkriveno i šta privatno voli i radi i aktuelni vođa najmoćnije sile sveta.

Kejti Rodžers, dopisnica Njujork tajmsa iz Bele kuće objaviće ove nedelje knjigu "Američka žena – Transformacija moderne prve dame, od Hilari Klinton do Džil Bajden".

Delovi knjige već su ugledali svetlost dana pa tako američki mediji danas naširoko pišu o tome kakav je Džo Bajden u krevetu i kako doživljava brak sa suprugom Džil.

Deo o njihovom seksu zauzima samo nekoliko paragrafa u knjizi od 276 stranica, ali je već izazvao naslove.

Kejti Rodžers piše da Bajden nije želeo da se kandiduje za predsednika 2004. godine, a ta je odluka bila istaknuta saradnicima kada je Džil Bajden ušla u prostoriju noseći haltere (!) s natpisom "NE" naškrabanim na stomaku.

Džo Bajden, koji sada ima 81 godinu, rekao je grupi pristalica te godine da ga malo zanima da se kandiduje za predsednika.

"Radije bih bio kod kuće i vodio ljubav sa ženom dok mi deca spavaju", rekao je.

Komentar je izazvao gotovo ravnodušnost kod njegovog tadašnjeg portparola koji je rekao da je tada senator Bajden bio "iskreno potpuno zaljubljen u svoju ženu", piše Rodžers.

"Džo je možda povukao svoje javne izjave u spavaćoj sobi kada je osvojio predsedničku poziciju, ali se našalio sa saradnicima da je 'dobar seks' ključ trajnog i srećnog braka, na veliku žalost njegove supruge", prema Rodžersu.

Knjiga opisuje i patnju Bajdena kada je njegova prva supruga Neilija poginula 1972. godine u saobraćajnoj nesreći zajedno s njihovom ćerkom Naomi.

Džil i on venčali su se 1977. godine, ali bilo je potrebno pet prosidbi Bajdena da Džil pristane.

"Bio sam strpljiv koliko sam znao, ali ovo je probudilo Irca u meni. Ili ćeš se udati za mene ili je to to, odlazim. Ne pitam više", rekao je Bajden u petom pokušaju, piše Rodžers.

Džil Bajden, profesorka engleskog na koledžu, bila je prva prva dama koja je nastavila svoju profesionalnu karijeru dok je bila u toj ulozi.

U prethodnom intervjuu otkrila je da je par, dok je Bajden bio potpredsednik, odlučio svoje nesuglasice da rešava SMS porukama kako bi izbegli svađu u prisutnosti svojih agenata Tajne službe.

To je nazivala maženjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading