BUKTI RAT IZMEĐU MELANIJE I IVANKE TRAMP, EVO ŠTA SE KRILO IZA ZIDINA BELE KUĆE! Viđala se tajno sa advokatima Trampu iza leđa, od javnosti krila VELIKU stvar: Isplivale GLASINE!

Autor:

Svet

24.02.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko se pojavljivala u javnosti, davala je malo intervjua, a čak i njen inicijativni potpis "Be Best" ostavio je ljude u nedoumici šta bi to tačno trebalo znači.

BUKTI RAT IZMEĐU MELANIJE I IVANKE TRAMP, EVO ŠTA SE KRILO IZA ZIDINA BELE KUĆE! Viđala se tajno sa advokatima Trampu iza leđa, od javnosti krila VELIKU stvar: Isplivale GLASINE!

Foto: shutterstock

Melanija Tramp provela je svoje četiri godine u Beloj kući vodeći unutrašnju borbu sa ćerkom svog supruga, Ivankom Tramp, često se sastajući sa advokatima u vezi sa svojim predbračnim i poslebračnim ugovorima. 

Često je odeća koju je nosila iznosila njene stavove, prenosi Dailymail.co.uk.

Izbegavanje očekivanja

Ketlin Rodžers u svojoj knjizi "Američka žena: Transformacija moderne prve dame, od Hilari Klinton do Džil Bajden" primećuje da je Melanija Tramp provodila vreme u ulozi žene koja "izbegava očekivanja". Retko se pojavljivala u javnosti, davala je malo intervjua, a čak i njen inicijativni potpis "Be Best" ostavio je ljude u nedoumici šta bi to tačno trebalo znači.

Unutrašnja borba za moć

Rivalstvo između Ivanke i njene maćehe Melanije bilo je intenzivno. Njihov odnos je bio tema konstantnih spekulacija, a Rodžers otkriva nove detalje o tom rivalstvu, kao i o Melanijinom vremenu provedenom na adresi 1600 Pennsylvania Avenue i šta bi bivša prva dama mogla da učini ako dobije još četiri godine suprugovog mandata.

Odeća sa porukom

Melanija je često koristila svoju odeću kako bi izrazila svoje stavove. Njen čuveni sako sa natpisom "Zaista me nije briga, a tebe?" nosila je prilikom posete prihvatilištu za decu Upbring New Hope u Teksasu. Ovaj izbor odeće izazvao je kontroverze i kritike, ali je Melanija stala iza svoje odluke, naglašavajući da je sako nosila kao odgovor na medije koji je kritikuju.

Tajni pregovori

Melanija je tokom svog boravka u Beloj kući vodila tajne pregovore sa svojim advokatima kako bi imala pregled svoje imovine i bavila se pitanjima koja su povezana sa svojim predbračnim i poslebračnim ugovorima sa svojim suprugom. Ovi pregovori nisu bili samo vezani za finansijske aspekte, već su imali za cilj i obezbeđivanje pravednog tretmana za njenog sina Baruna u slučaju da Ivanka preuzme vođenje porodičnog posla.

Budućnost Melanije Tramp

Spekulacije o Melanijinoj budućnosti uključuju mogućnost da postane prva dama iz Palm Biča, ukoliko Donald Tramp pobedi na izborima 2024. godine. Trenutno se fokusira na upis svog sina na koledž, odbijajući zahteve svog supruga da se pojavi na izbornom putu, iako zvaničnici Trampove kampanje kažu da se to može promeniti kako se kampanja zahuktava.

(Dailymail.co.uk)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading