TRGUJEŠ NJEGOVOM SMRĆU, TI SI MIZERNA I ZLA OSOBA! Majka Navaljnog žestoko potkačila snaju Juliju, pa iznela PRLJAVE detalje u javnost, nije je štedela!

Autor:

Svet

23.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Alekseja Navaljnog tvrdi da od proleća 2021. Julija više nije udata za njenog sina i da se pojavljuje u društvu sa drugim osobama.

TRGUJEŠ NJEGOVOM SMRĆU, TI SI MIZERNA I ZLA OSOBA! Majka Navaljnog žestoko potkačila snaju Juliju, pa iznela PRLJAVE detalje u javnost, nije je štedela!

Foto: Tanjug/AP

U obraćanju Juliji Borisovnoj Abrosimovoj, majka Alekseja Navaljnog iznosi teške optužbe na njen račun.

Navodi da Julija nikada lično nije posetila Alekseja u zatvoru tokom dve godine, iako za nju ne postoji zabrana ulaska u Rusiju, protiv nje nije pokrenut nijedan krivični postupak i nije stavljena na poternicu, prenosi Informer.

Takođe, majka Alekseja Navaljnog tvrdi da od proleća 2021. Julija više nije udata za njenog sina i da se pojavljuje u društvu sa drugim osobama.

Nasleđe i raskol u porodici Navaljni

Ovo obraćanje majke Navaljnog otvara pitanje nasleđa i raskola u porodici Navaljni. Navodi se da od proleća 2021. nije bilo braka između Alekseja i Julije, te da je Julija navodno naterala Alekseja da svu svoju imovinu prepiše na njeno ime, čak i okrenula svog rođenog sina protiv njega. Ove tvrdnje ukazuju na duboke sukobe unutar porodice Navaljni.

Foto: YouTube/Навальный LIVE/Printscreen

Ljudmila Navaljna

Reakcija na smrt Alekseja Navaljnog

Majka Alekseja Navaljnog takođe izražava svoje nezadovoljstvo Julijinim ponašanjem nakon smrti Alekseja. Navodi da Julija nije pokazala odgovarajuću žalost i da je odmah nakon smrti počela da trguje Aleksejevim imenom. Ovo otvara pitanje o odnosu Julije prema Aleksejevoj smrti i njenom ponašanju nakon toga.

Objavljujemo kompletan transkript ove žalbe.

- Draga Julija Borisovna Abrosimova (devojačko prezime Julije Navalne) sada želim da vam se obratim. Poslednji put ste videli mog sina u februaru 2022. Nemate zabranu ulaska u Rusiju, protiv vas nije pokrenut nijedan krivični postupak, ali za 2 godine nikada niste došli da ga posetite. U stvari, od proleća 2021. nisi udata za mog sina, javno se pojavljuješ u društvu sa drugim. Upravo si ga ti naterala da dođe u Rusiju. Tada se probudio iz kome, i slabo razumeo situaciju, naterala si Alekseja da svu svoju imovinu prepiše na tvoje ime, čak si i svog rođenog sina okrenula protiv njega. To je razlog zašto nije razgovarao sa tobom. Okrenula si svoju ćerku, meni je to jako strano, da vidim kako sa osmehom satima nakon smrti Alekseja pričaš u njegovo ime u Minhenu. Kako prisvajaš njegov glas posle njegove smrti. Nisi ni napravila pauzu za pristojnost nisi pokazivala žalost. Trčiš da trguješ njegovom smrću, ti si zla i mizerna osoba. Prezirem te i zabranjujem vam da spekulišete sa imenom mog sina (on je) moja beba - stoji u obraćanju majke Navaljnog Juliji.

Ovo obraćanje majke Alekseja Navaljnog Juliji baca novo svetlo na porodične odnose unutar ove poznate ruske porodice, te izaziva duboko emotivnu reakciju i kontroverze u javnosti.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading