PIPAO IH KAKO NE TREBA I NUDIO IM PILULU: Poznati ginekolog optužen za seksualno uznemiravanje!

Autor:

Svet

21.02.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravosudna policija je već izvršila pretres njegove kancelarije

PIPAO IH KAKO NE TREBA I NUDIO IM PILULU: Poznati ginekolog optužen za seksualno uznemiravanje!

Foto: Printskrin/Youtube/Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo

Ginekolog Silvio Viale (66) iz Torina optužen je za seksualno uznemiravanje četiri pacijentkinje stare između 20 i 25 godina.

Viale je optužen da je na neprikladan način obavio prvi pregled kod četiri žene, te da im je spominjao i pilule za pobačaj ukoliko žele da ih popiju kako ne bi imale trudnoću.

One su prilikom prve redovne posete ginekologu imale neprijatno iskustvo sa doktorom zbog čega su ga prijavile italijanskoj policiji.

Pravosudna policija je već izvršila pretres njegove kancelarije.

Advokati devojaka koje su prijavile lekara kažu da imaju "nadu da će se ovaj slučaj rešiti i da će to dati šansu i drugim ženama koje trpe nasilje ili su imala slična iskustva da o tome progovore".

"Otišla sam kod poznatog ginekologa u Torinu, veoma stručnog, koji je čak bio i politički aktivan. Na jednom protestu povodom nasilja nad ženama smo se "pronašle" i rešile da podnesemo tužbu protiv njega jer smo imale slična iskustva", rekla je jedna pacijentkinja, prenosi Telegraf.rs.

"Ne znam ništa, ne znam šta da kažem. Žao mi je, ali stvarno ne mogu da razumem", rekao je ginekolog na pitanja o abortusu i piluli za pobačaj sa kojom navodno ima veze.

Silvio Viale je jedan od najpoznatijih ginekologa u Lombardiji i uopšte, u severnom delu Italije. Jako mnogo poznatih žena Italije dolazilo je kod njega u prošlosti na preglede i dosad nije imao mrlje u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading