DANILO JE KRENUO U BOLNICU SA TRUDNOM ŽENOM, A ONDA SE DESILA OGROMNA DRAMA: U liftu je nastao HAOS, kamere su sve snimile (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

19.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije stigla da izađe iz lifta.

DANILO JE KRENUO U BOLNICU SA TRUDNOM ŽENOM, A ONDA SE DESILA OGROMNA DRAMA: U liftu je nastao HAOS, kamere su sve snimile (VIDEO)

Foto: drdaniloalmeida

Svi znamo koliko je porođaj sam po sebi stresan, a zamislite da se dogodi onda kada ga najmanje očekujete i to van bolnice. 

Baš takva situacija se dogodila Debori Biter. Naime, ona je bila trudna sa svojim drugim detetom, a pored muža Danila, koji je po struci ginekolog, bila je bezbrižna. 

Tog dana je Debora bila u sama u stanu, trudovi su počeli ali je ona bila mirna i sačekala supruga da dođe po nju. 

Oni su ubrzo krenuli ka bolnici, ali su stigli samo do lifta kada je porođaj već uveliko počeo. 

Za par minuta se porodila u liftu

- Debora je bila neverovatna, sve je ovo neverovatno. Ona se sama porodila, ja sam smo malo pomogao. I dalje sam u šoku koliko se ovo brzo dogodilo - rekao je Danilo. 

Debora je rodila zdravu devojčicu Juliju

Republika

Foto: instgaram/printscreen/drdaniloalmeida

Beba Julija je rođena savršeno zdrava

 

- Porođaj je prirodan događaj koji ne možeš da predvidiš. Ovo je sve bilo tako brzo, ali i uzbudljivo - dodao je doktor, suprug. 

 

 

- Julijino rođenje se dogodilo jako brzo, ali eto dokaza da žene znaju da rađaju bez bilo kakve pomoći. Ipak, u današnje vreme nisam zagovornik porođaja bez nadzora - rekao je. 

Koliko god da su planirali dolazak, mala Julija je odabrala da to bude lift!

- Iako da smo planirali neki drugi scenario njenog dolaska, atmosfera u tom liftu bila je vrlo mirna i tiha, na kraju krajeva smo istinski svedočili njenom rođenju - rekla je majka. 

Zanimljivo je da se na video snimcima vidi kako majka ulazi sa sve stomakom u lift, a samo nekoliko minuta nakon izlazi sa sve bebom. Ljudi širom sveta su im čestitali na hrabrosti i rođenju malene Julije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading