EKSPLODIRALA KUĆA USLED CURENJA GASA! Sve sravnjeno sa zemljom, poginuo vatrogasac! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.02.2024

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasne ekipe su dobile poziv da curi gas u porodičnoj kući, za manje od sat vremena kuća je eksplodirala.

EKSPLODIRALA KUĆA USLED CURENJA GASA! Sve sravnjeno sa zemljom, poginuo vatrogasac! (VIDEO)

Foto: Screenshoot/X

Sinoć je došlo do eksplozije kuće u Virdžiniji u kojoj je poginuo jedan vatrogasac, dok je 11 osoba povređeno, saopštile su vlasti ovog grada.

Dobrovoljna vatrogasna kompanija Sterling reagovala je na poziv o mogućem curenju gasa u domaćinstvu na Silver Ridge Drive u Sterlingu oko 19:30 časova. Manje od sat vremena kasnije, kuća je iznenada eksplodirala. Jedan vatrogasac je izgubio život, dok je još devet vatrogasaca i dvoje civila povređeno i prebačeno u bolnicu, prenosi NBC Washington.

 

 

Asistent šefa operacija u Vatrogasno-spasilačkoj službi okruga Loudoun, Džejms Vilijams, izjavio je novinarima na konferenciji za štampu da je eksplozija ostavila "totalnu pustoš". Snimci sa mesta eksplozije pokazuju dimom prekriveno ruševine rasute oko izgorenih ostataka onoga što je nekada bila kuća i automobil. Više vatrogasnih kamiona sa lestvicama moglo se videti kako ''lebde'' iznad ruševina.

- Komšije su rekle da su osetili kako im se kuće tresu kao tokom zemljotresa tokom eksplozije, koja je navodno osetila se na kilometre daleko - prenosi NBC Washington.

Šerifova kancelarija okruga Loudoun, koja je takođe reagovala na mesto događaja kako bi pružila podršku, rekla je The Post-u da "je u pitanju ozbiljna situacija koja je i dalje u toku". Vilijams je izjavio da se večerašnje očekivano sneženje može zakomplikovati odgovor i istragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading