POSLEDNJI SNIMAK MALE VIKTORIJE! Majka je drži u krilu u ćevabdžinici, dva meseca kasnije pronađena MRTVA U KONTEJNERU! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porota gleda poslednji snimak male Viktorije

POSLEDNJI SNIMAK MALE VIKTORIJE! Majka je drži u krilu u ćevabdžinici, dva meseca kasnije pronađena MRTVA U KONTEJNERU! (VIDEO)

Foto: printskrin

Tokom suđenja, porota je imala priliku da pogleda poslednji snimak male Viktorije. Na snimku je prikazano kako je Mark krio malu Viktoriju ispod jakne, umotanu u ćebe ili peškir, dok je Konstans čekala Marka u jednoj ćevabdžinici. Nakon što se Mark vratio sa kupljenim kolicima, stavio je bebu Viktoriju, umotanu u crveno ćebe, u kolica. Gordon je reagovao na snimak pokrivajući lice rukama, dok je njegov advokat zatražio pauzu zbog stresa. Konstans do sada nije prisustvovala suđenju.

 

 


Bekstvo i hapšenje

 

 


Nakon što su izgoreli automobil pronašli na putu u blizini Boltona, policija je počela da traga za parom. Mesec dana kasnije, par je viđen nedaleko od terena za golf, gde je Mark koristio granu sa drveta kao štap prilikom hodanja. Par je konačno uhapšen 27. februara prošle godine i od tada se nalaze u zatvoru.

Tragovi bekstva


Nakon što su izgoreli automobil, par je otišao do Vajpečela gde je Mark kupio šator, a zatim su se uputili ka Istočnom Saseksu. Tokom bekstva, nadzorne kamere su ih usnimile ispred jedne benzinske stanice i nedaleko od terena za golf. Jedan šetač pasa koji ih je video tokom bekstva opisao ih je kao beskućnike, noseći samo po jednu plastičnu kesu u ruci, dok je Konstans gurala kolica.

Optužbe i suđenje


Marku i Konstans se na teret stavlja prikrivanje rođenja deteta, okrutnost prema deci i izazivanje ili dozvoljavanje smrti deteta. Suđenje se nastavlja u narednim danima, a javnost prati svaki detalj ovog tragičnog slučaja.

(Dejli mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading