POTRESNA PRIČA: Dvogodišnji dečak pronađen mrtav pored očeva tela nakon 14 dana - ŠTA SE KRIJE IZA OVOG SLUČAJA?

Autor:

Svet

19.01.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt malog Bronsona Batersbija

POTRESNA PRIČA: Dvogodišnji dečak pronađen mrtav pored očeva tela nakon 14 dana - ŠTA SE KRIJE IZA OVOG SLUČAJA?

Foto: Facebook

Decak preminuo pored oca


Dvogodišnji dečak Bronson Batersbi pronađen je sklupčan pored tela svog oca, Keneta Batersbija, dve nedelje nakon njihovog poslednjeg viđenja. Ova tužna priča o tragediji koja je zadesila malog Bronsona i njegovog oca ostavila je javnost u šoku i tugi.

Nedostajući tragovi pljačke

Prema rečima Marije Klifton-Plejs, vlasnice stana u kom se dogodila tragedija, pljačkaši su navodno upali kroz zadnji prozor, ali nisu odneli velike predmete poput televizora. Međutim, primetila je da nedostaje nešto iz kuhinje, uključujući i novčanik sa novcem i lekom za srce koje je Kenet držao u ormaru. Ovo baca sumnju na motiv pljačke i ostavlja prostor za brojna pitanja o okolnostima koje su dovele do ove tragične situacije.

 


Emotivna reakcija vlasnice stana

Marija Klifton-Plejs izrazila je svoje očajanje i nevericu zbog onoga što se dogodilo u njenom stanu. Njene reči odaju duboku potresenost i bes zbog ovog užasnog događaja, dodatno naglašavajući težinu situacije.

Uloga socijalnih službi

Majka malog Bronsona, Sara, iznela je tvrdnje o nedostatku delovanja socijalnih službi koje su bile zadužene za nadzor njenog sina. Prema njenim rečima, kada bi socijalne službe adekvatno reagovale, tragedija bi možda mogla biti izbegnuta. Ova tvrdnja baca svetlo na pitanje odgovornosti nadležnih institucija i postavlja ozbiljna pitanja o njihovom radu i efikasnosti.

Tragičan kraj

Nakon što je policija pronašla tela malog Bronsona i njegovog oca, cela zajednica je bila zatečena ovom stravičnom situacijom. Prijatelj oca opisao je malog Bronsona kao nasmejanog i punog ljubavi, dodatno naglašavajući težinu gubitka. Majka, Sara, izrazila je svoju tugu i nevericu, ističući da je njen sin pretrpeo strašnu sudbinu.

Ova tužna priča o smrti malog Bronsona Batersbija ostavlja javnost u šoku i tuzi, dok istovremeno budi pitanja o odgovornosti i ulozi nadležnih institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading