POZNATA GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE RADILA ZA LUKAŠENKOVU TAJNU SLUŽBU! Njen tajni identitet i veza sa KGB-om otkriveni!

Autor:

Svet

16.01.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda filma za odrasle uhapšena u Poljskoj zbog špijunaže za Lukašenkovu tajnu službu

POZNATA GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE RADILA ZA LUKAŠENKOVU TAJNU SLUŽBU! Njen tajni identitet i veza sa KGB-om otkriveni!

Foto: twitter, Tanjug/AP


Uhapšena Darija Ostapenko (36), koja je prema navodima medija sedam godina špijunirala za tajnu službu Belorusije, izazvala je veliku pažnju javnosti. Veterinarka po zanimanju, Darija je optužena da se predstavljala kao opozicioni aktivista, dok je zapravo špijunirala za belorusku tajnu službu KGB.

Prema navodima Daily Mail-a, Darija je koristila svoj posao na OnlyFans-u kao paravan, prikupljajući novac od pretplatnika za onlajn pornografiju pod pseudonimom Rita Martin.


Navodna opoziciona aktivistkinja koja je radila za KGB

Foto: twitter

Darija je špijun KGB

 


Prema navodima opozicionog lista Zerkalo, Darija je u Poljskoj delovala kao navodna opoziciona aktivistkinja beloruske dijaspore, istovremeno predstavljajući potrebu za odlučnijim delovanjem na rušenju vlade u Belorusiji, pa čak i predlažući prikupljanje oružja i postavljanje eksplozija na beloruskoj granici. Međutim, nakon navodnog priznanja tokom pijanstva, Darija je otkrila svoju pravu ulogu, što je dovelo do njenog hapšenja istog dana.

Optužbe i kazne po poljskim zakonima o špijunaži

Prema izveštajima, Darija je optužena po poljskim zakonima o špijunaži koji predviđaju kazne od pet do 30 godina zatvora. Navodno, postoji mogućnost da je sarađivala sa KGB-om još od 2017. godine, a njen pad kao navodne špijunke rezultat je sopstvene greške. Tokom pijanstva, otkrila je prijateljima svoju vezu sa beloruskim bezbednosnim službama, a dokazi o tome pronađeni su na njenom pametnom telefonu.

Foto: twitter

Darija je špijun KGB

 



Uhapšenje Darije Ostapenko izazvalo je veliku pažnju javnosti, posebno zbog njenog neobičnog dvostrukog života kao zvezde filma za odrasle i navodne špijunke za belorusku tajnu službu. Detalji ovog slučaja sigurno će nastaviti da intrigiraju javnost u narednom periodu, dok će pravosudni proces odrediti ishod ove neobične priče.

(Dejli mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading