KUVAR KOJI JE DEVOJKU ISKASAPIO I IŠČUPAO JOJ SRCE JE SIN ČUVENOG DAVITELJA? Neverovatan OBRT u monstruoznoj priči

Autor:

Svet

10.01.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ko u zemlji juče i danas ne priča o čoveku koji je na društvenim mrežama redovno kačio optimistične fotografije

KUVAR KOJI JE DEVOJKU ISKASAPIO I IŠČUPAO JOJ SRCE JE SIN ČUVENOG DAVITELJA? Neverovatan OBRT u monstruoznoj priči

Foto: facebook printscreen

Slovački kuvar Jozef H. (47) koji je pre nekoliko dana prvo ubio, a onda i raskomadao telo konobarice Patrisije (48) izgleda je sin čuvenog davitelja iz Bratislave.

Jozefov otac navodno je čuveni Štefan Pantl, pogubljeni serijski ubica koji je pre četiri decenije zadavio dve žene u Slovačkoj.

Novinari JOJ TV uspeli su da pronađu jezivu vezu između kuvara optuženog za ubistvo Patrisije i davitelja iz Bratislave.

Štefan Pantl je bio jedan od retkih ubica koji su završili na omči. On je osuđen i pogubljen 1981. godine zbog dvostrukog ubistva, silovanja i krađe.

Pantl je 1979. godine imao 25 godina. Na jednoj zabavi upoznao je dve devojke - Olgu i Vlasti. Oženjeni Štefan ubedio je obe da pođu sa njim u njegov stan. Kada su žene želele da idu na spavanje, počeo je da zahteva seks. Nakon što su odbile, fizički ih je napao i ubio.

U vreme kada je sud osudio Pantla na smrt, Jozef je imao samo tri godine. Sada, 44 godine kasnije, suočava se sa ozbiljnim optužbama zbog brutalnog ubistva svoje devojke Patrisije.

Policija je pronašla Patrisiju mrtvu u četvrtak, 4. januara u njenom stanu u Bratislavi. Pored njenog osakaćenog tela ležala je kofa sa iznutricama, uključujući i srce. Ubica joj je odsekao i deo lica i butina, piše Telegraf.rs.

Reporter Andrej Zavrel tražio je moguće objašnjenje od kliničkog psihijatra Svetozara Droba, koji je na prelazu iz 1970-ih u 1980-te pripremio medicinski izveštaj o Pantlu.

"To su genetske predispozicije koje su kodirane u strukturi njegove ličnosti", rekao je Droba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading