"OVAJ ČOVEK NAGOVARA DECU DA UĐU U NJEGOV AUTO": Roditelji digli UZBUNU na društvenim mrežama, oglasila se i POLICIJA (VIDEO)

Autor:

Svet

08.12.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinuti roditelji u Pazinu i Trvižu su snimili muškarca kako laže decu i pokušava da ih navede da uđu u njegov automobil.

"OVAJ ČOVEK NAGOVARA DECU DA UĐU U NJEGOV AUTO": Roditelji digli UZBUNU na društvenim mrežama, oglasila se i POLICIJA (VIDEO)

Foto: Printscreen Facebook Daliborka Bartolić

Video je objavljen na društvenim mrežama, a na snimku se vidi nepoznati muškarac kako ispred škole ulazi u automobil. Slični incidenti su se dogodili i u drugim delovima grada i okoline.

Muškarac na engleskom jeziku govori deci da je vozač Ubera i nudi im prevoz kući ili u školu, tvrdeći da je školski autobus otkazan. Policija je primila jednu prijavu i trenutno istražuje okolnosti ovih događaja, kao i pokušava da pronađe muškarca radi saslušanja.
 

Neslužbeno se saznaje da je reč o stranom državljaninu, ali policija još uvek nije uspela da ga identifikuje.


Ovaj slučaj je izazvao veliku zabrinutost među roditeljima i širom zajednicom. Mnogi su izrazili ogorčenje i zahtevaju brzu akciju policije kako bi se zaštitila deca od potencijalne opasnosti.

Društvene mreže su odigrale ključnu ulogu u širenju informacija o ovom slučaju. Snimak je brzo postao viralan, što je doprinelo podizanju svesti o ovom problemu i omogućilo roditeljima da budu dodatno oprezni.

Ovaj slučaj naglašava važnost edukacije dece o sigurnosti i pravilnom ponašanju u sličnim situacijama. Takođe, ističe se potreba za zajedničkim naporima kako bi se osigurala bezbednost dece na njihovom putu do škole i nazad kući.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading