ANKARI PREKIPELO, PA ZAGRMELA NA IZRAEL: Ako Mosad napadne Hamas na teritoriji Turske...!

Autor:

Svet

05.12.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Turske Ali Jerlikaja upozorio je Izrael na ozbiljne posledice potencijalne operacije izraelske obaveštajne agencije Mosad protiv pripadnika palestinske radikalne grupe Hamas na teritoriji Turske.

ANKARI PREKIPELO, PA ZAGRMELA NA IZRAEL: Ako Mosad napadne Hamas na teritoriji Turske...!

Foto: Pixabay/Ilustracija

- Naše službe bezbednosti su se već izjasnile o tome. Takva inicijativa je neprihvatljiva i skupo će koštati Izrael - upozorio je Jerlikaja, prenosi TV kanal TRT Haber, prenosi Tanjug.

Prema rečima turskog ministra, na sastanku Vlade jedna od tema bila je i eventualna operacija Mosada protiv pripadnika Hamasa na turskom tlu.

Turske novinske kuće objavile su u ponedeljak da je turska nacionalna obaveštajna organizacija MIT upozorila izraelske obaveštajne službe na posledice potencijalnog progona zvaničnika Hamasa na turskoj teritoriji.

Upozorenje je usledilo nakon izveštaja u kojima se tvrdi da će Izrael ciljati pripadnike Hamasa koji žive van Palestine, uključujući Tursku i Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading