DRAMA U ATLANTI: Žena sa palestinskom zastavom prilša izraelskom konzulatu, POLILA SE BENZINOM I ZAPALILA! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.12.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šokantnom incidentu koji se dogodio u Atlanti, jedna demonstrantkinja se zapalila ispred izraelskog konzulata. Incident se dogodio u kontekstu eskalirajućih tenzija između Izraela i Hamasa.

DRAMA U ATLANTI: Žena sa palestinskom zastavom prilša izraelskom konzulatu, POLILA SE BENZINOM I ZAPALILA! (VIDEO)

Foto: Printscreen X @ImMeme0

Demonstrantkinja, koji je nosio palestinsku zastavu, koristila je benzin da bi se zapalila, a to je policija opisala kao “čin ekstremnog političkog protesta”. Identitet demonstrantkinje još uvek nije poznat, ali je potvrđeno da je u kritičnom stanju.

 

Čuvar konzulata, koji je pokušao da interveniše tokom incidenta, takođe je povređen. Njegovo trenutno zdravstveno stanje nije poznato.

 

Šef policije Darin Širbaum izjavio je da veruje da je zgrada izraelskog konzulata bezbedna i da ne vidi nikakvu pretnju. Izraelski konzulat i ambasada u Vašingtonu još nisu odgovorili na zahteve za komentar.

Ovaj incident dolazi u trenutku kada Izrael nastavlja vojnu ofanzivu u Pojasu Gaze, nakon propalih razgovora o produženju primirja sa Hamasom. Sukob Izraela i Hamasa izazvao je stotine protesta i skupova širom SAD, kako u znak podrške Palestincima, tako i u znak podrške Izraelcima.

 

Nažalost, trenutno nemam ažurirane informacije o stanju demonstranta i čuvara konzulata. Prema poslednjim dostupnim informacijama, demonstrant je u kritičnom stanju, a čuvar je takođe povređen. Za dalje informacije, preporučujem da proverite najnovije vesti ili se obratite relevantnim vlastima.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading