RUSKA MANEKENKA I NJENA ĆERKA PRONAĐENE MRTVE: Traga se za bivšim mužem!

Autor:

Svet

29.11.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pronalaska tela, policija je krenula u potragu za Irininim bivšim mužem Andrejem (42).

RUSKA MANEKENKA I NJENA ĆERKA PRONAĐENE MRTVE: Traga se za bivšim mužem!

Foto: Instagram/isidasee

U Bodrumu, turskom letovalištu, dogodio se stravičan zločin - ruska manekenka Irina Dvizova i njena 15-godišnja ćerka Dajana pronađene su mrtve, umotane u čaršave blizu luksuznog hotela. Policija je odmah započela istragu, a sumnja se da je iza ovog zločina svađa para oko starateljstva nad sinom.

Nakon pronalaska tela, policija je krenula u potragu za Irininim bivšim mužem Andrejem (42). U vili u kojoj su boravili, pronađeni su tragovi krvi i muških stopala, što dodatno komplikuje ovu misterioznu priču.

Nakon ovog stravičnog događaja, Irinin sin Makar se vodi kao nestao. Turska policija je zatražila pomoć Interpola u pronalaženju Andreja i dečaka, koji je navodno bio sa majkom i sestrom u Turskoj, ali se sada ne zna gde se nalazi.

Irina je prethodno na sudu tražila zabranu prilaska sinu Andreju, litvanskom državljaninu, što baca novo svetlo na ovaj slučaj. Očigledno je da su porodični odnosi bili uznemireni, a sada se cela drama završila tragično.

Ruske diplomate u Turskoj su reagovale na ovaj slučaj i u kontaktu su sa turskim vlastima zbog smrti majke i ćerke. Ova tragedija je izazvala veliku pažnju i zabrinutost, kako u Turskoj, tako i u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading