DA LI SEĆATE OCA KOJI JE POSLE NAPADA HAMASA ZAHVALJIVAO BOGU ŠTO MU JE ĆERKA MRTVA? Šokirao se kad je čuo da je živa, a posle 50 dana POTRČALA MU JE U ZAGRLJAJ (VIDEO)

Autor:

Svet

26.11.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 50 dana zatočeništva, devojčica Emili Hend (9) je konačno oslobođena od strane Hamasa

DA LI SEĆATE OCA KOJI JE POSLE NAPADA HAMASA ZAHVALJIVAO BOGU ŠTO MU JE ĆERKA MRTVA? Šokirao se kad je čuo da je živa, a posle 50 dana POTRČALA MU JE U ZAGRLJAJ (VIDEO)

Foto: Printscreen X @AvivaKlompas

Ova priča je izazvala veliku pažnju javnosti zbog neverovatnog obrta - Emili je oteta iz kibuca Beri dok je bila kod svoje drugarice, a njen otac je prvobitno bio obavešten da je devojčica ubijena.

 

Međutim, nakon nekoliko dana saznao je da je Emili zapravo živa i da se nalazi u zatočeništvu Hamasa.


Fotografija koja je podeljena nakon puštanja zarobljenika Hamasa prikazuje dirljivi susret oca Tomasa sa svojom ćerkom Emili, koja je čak proslavila i svoj rođendan dok je bila u zatočeništvu. Ovaj susret je sigurno izazvao mnoge emocije kod javnosti, budući da je cela situacija bila veoma dramatična i neočekivana.

 

 

Otac, Tomas, je prošao kroz neverovatno težak period kada je prvo saznao za navodnu smrt svoje ćerke, da bi kasnije otkrio da je ona zapravo živa. Izraelske vlasti su mu saopštile da je Emili još uvek živa, ali je izrazio zabrinutost za njeno psihičko i fizičko stanje nakon što je provela 50 dana kao talac. Hend je istakao da će biti potrebno mnogo vremena da se Emili oporavi od ovog traumatičnog iskustva, ali da je spreman da učini sve što je potrebno kako bi njegova ćerka ponovo bila dobro.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading