IDENTIFIKOVAN PAR IZ AUTOMOBILA KOJI JE EKSPLODIRAO NA NIJAGARI! Teroristički akt ili nesreća!?

Autor:

Svet

24.11.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par je bio poznat u zapadnom delu Njujorka po vlasništvu fabrike za preradu drveta i nekoliko radnji u području grada Bafala.

IDENTIFIKOVAN PAR IZ AUTOMOBILA KOJI JE EKSPLODIRAO NA NIJAGARI! Teroristički akt ili nesreća!?

Foto: Twitter/TheInsiderPaper

Dve osobe, Kurt i Monika Vilani, stari 53 godine, iz grada Grand Ajlenda u Njujorku, poginule su u eksploziji automobila na Nijagarinim vodopadima za koju se sumnjalo da je teroristički akt i zbog čega su bili zatvoreni granični prelazi između Kanade i Amerike.

Međutim, kako istraga odmiče, veruje se da je u pitanju nesrećan slučaj.

Bračni par je bio poznat u zapadnom delu Njujorka po vlasništvu fabrike za preradu drveta i nekoliko radnji u području grada Bafala. Nije još objavljeno kako je došlo do eksplozije automobila na graničnom prelazu Rejnbou bridž. Auto, koji su vozili je projurio kroz raskrsnicu, udario u bankinu i odleteo do stražarske kućice gde je eksplodirao.



Nakon eksplozije, FBI je izašao na teren da istraži slučaj i razmotri mogućnost terorističkog napada. Međutim, nakon detaljnog istraživanja, nisu pronađeni dokazi koji bi ukazivali na ovakav scenario. Istraga je predata lokalnoj policiji koja je saopštila da je slučaj kompleksan i da će biti potrebno vreme da se utvrdi uzrok eksplozije.


Incident je rezultirao preventivnim zatvaranjem ostala tri granična prelaza između SAD i Kanade preko reke Nijagare. Granični prelaz Rejnbou bridž inače dnevno pređe oko 6.000 vozila.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading