OLGA GLEDALA KAKO JOJ UMIRE DEČAK: Učenik preminuo na času, nastavnik dao vazdušnu pušku tinejdžerima koji su gađali mete u školi!

Autor:

Svet

24.11.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj srednjoj školi u regionu Ivano-Frakovska, dogodila se tragedija koja je potresla celu zajednicu.

OLGA GLEDALA KAKO JOJ UMIRE DEČAK: Učenik preminuo na času, nastavnik dao vazdušnu pušku tinejdžerima koji su gađali mete u školi!

Foto: Printskrin


Naime, dečak od 14 godina je preminuo tokom časa kada ga je drug slučajno pogodio dijabolom iz vazdušne puške. Ova nesreća je izazvala veliku pažnju javnosti, a policija je odmah pokrenula istragu o ovom tragičnom događaju.


Nastavnik dao vazdušnu pušku đacima



Prema informacijama, vazdušnu pušku je đacima dao nastavnik, koji ih je nakon toga izveo u hodnik škole kako bi gađali mete. Međutim, ovakva aktivnost je zakonom zabranjena, a nažalost, to je rezultiralo smrtnim ishodom.


Pokušaji spasavanja



Kada se nesreća dogodila, zaposleni u školi su odmah pritrčali da pruže pomoć dečaku. Hitna pomoć je stigla brzo, ali, nažalost, nije bilo moguće spasiti život mladića. Čak su i lekari seoskog doma zdravlja pokušali da mu pomognu, ali njihovi napori nisu urodili plodom.

"Dete već nije davalo znake života. Otpočeli smo masažu srca i dali injekciju kako bismo podigli pritisak, ali uzalud", rekla je Olga Atamanjuk, koja radi kao bolničarka u domu zdravlja.

 



Nastavnik pod medicinskim nadzorom



Policija je odmah intervenisala i došla da privede nastavnika, ali se ispostavilo da je i on u teškom stanju te je prebačen u bolnicu. Direktor škole je izjavio da je nastavnik pod medicinskim nadzorom i da se očekuje da će dati iskaz policiji čim bude u mogućnosti.


Istraga i zaključak policije



Tokom ispitivanja deteta koje je ispalilo kobni hitac, utvrđeno je da je ono punilo oružje i davalo ga drugim učenicima da pucaju. Nažalost, nepažljivo rukovanje je dovelo do ovog tragičnog ishoda. Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju i očekuje se da nastavnik da svoj iskaz čim bude u stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading