RUSIJA ŽELI OKONČANJE RATA SA UKRAJINOM! Oglasio se ruski lider: Spremni smo

Autor:

Svet

22.11.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin je saopštio da je Rusija spremna za pregovore, ali da Kijev nije.

RUSIJA ŽELI OKONČANJE RATA SA UKRAJINOM! Oglasio se ruski lider: Spremni smo

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je Rusija spremna za pregovore o završetku sukoba u Ukrajini, ali da Kijev ne želi da pregovara o miru.

Kako prenosi Rojters, Putin je iskoristio svoj govor na sastanku G20 da kaže da je potrebno razmisliti o tome kako zaustaviti tragediju sukoba u Ukrajini i rekao da Rusija nikada nije odbila da učestvuje u mirovnim pregovorima sa Ukrajinom.

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potpisao je u oktobru prošle godine dekret kojim se službeno proglašavaju "nemogući" bilo kakvi pregovori između Kijeva i ruskog predsednika Vladimira Putina, ali je ostavio otvorenom mogućnost razgovora sa Rusijom, prenosi B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
mario

22.11.2023 22:17

Jadan ti... A da ga nisi uopsteni pocinjao. E sada mora da platis ljudima izgorele kuce i uniostenu imovinu, reparacije za privredu i obestecenje zrtvama odbrambenog otadzbinskog rata. Drugome mazi oci da su "fasisti" - ispadoste ti i Natanjahu najvece fasiste na kuglo zemaljskoj. Nego suredice tebe sami Rusi ne sekiraj se.