SUDAR VOZOVA I U NEMAČKOJ! 7 osoba povređeno

Autor:

Svet

17.11.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzi voz i regionalni voz su učestvovali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u južnoj Nemačkoj u petak, saopštila je policija.

SUDAR VOZOVA I U NEMAČKOJ! 7 osoba povređeno

Foto: Tanjug/AP

Prema informacijama sa Tvitera, došlo je do "bočnog kontakta" između brzog ICE voza i regionalnog voza u Rajhertshauzenu, između gradova Ingolštat i Minhen. Policija je potvrdila da je sedam osoba lakše povređeno u ovoj nesreći, te da se vozovi trenutno evakuišu.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila zbog neusaglašene vožnje između ova dva voza. Brzi voz, koji je bio na putu za Minhen, je udario u regionalni voz koji je bio na istoj pruzi. Srećom, povređeni putnici su dobili lakše povrede i trenutno se nalaze u bolnici na pregledu.

Ova nesreća je izazvala veliku gužvu u saobraćaju, te je došlo do zastoja na ovoj deonici pruge. Prolaznici su bili iznenađeni ovim događajem, a neki su čak snimili i fotografije sa lica mesta. Međutim, policija je brzo reagovala i uspela da se pozabavi situacijom na najbolji način.

Zvaničnici su istakli da je sreća u nesreći to što su povređeni putnici dobili samo lakše povrede. Očevici su rekli da se čuo snažan udarac kada su se vozovi sudarili, te su odmah pozvali pomoć. Kako se navodi u saopštenju policije, istraga o ovoj nesreći je u toku i sve detalje će naknadno objaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading