SUĐENJE RAZOTKRILO NEZAMISLIV UŽAS U "KUĆI ZVERI": Sedmoro NARKOMANA proglašeno krivim u NAJGOREM slučaju zlostavljanja dece u Škotskoj

Autor:

Svet

15.11.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam članova pedofilske bande, koji su sebe predstavljali kao “veštice i čarobnjaci”, proglašeni su krivim za vođenje “monstruoznog” lanca seksualnog zlostavljanja dece u Glazgovu, Škotska, prenosi “Skaj njuz”.

SUĐENJE RAZOTKRILO NEZAMISLIV UŽAS U "KUĆI ZVERI": Sedmoro NARKOMANA proglašeno krivim u NAJGOREM slučaju zlostavljanja dece u Škotskoj

Foto: Shutterstcok

Britansko nacionalno udruženje za sprečavanje i pomaganje deci (NSPCC) nazvalo je ovaj slučaj najstrašnijim u prethodnih nekoliko decenija. Ukupno 11 članova pedofilske bande suočilo se sa nizom optužbi za zlostavljanje tri deteta.

 

Sedam članova je proglašeno krivim za seksualni napad i silovanje pred Visokim sudom u Glazgovu u utorak. Tokom suđenja, koje je trajalo duže od dva meseca, rečeno je da su osnovci bili opijani alkoholom i kokainom, dok su istovremeno bili seksualno zloupotrebljavani, odnosno silovani.

 

Heroinski zavisnici su organizovali redovna okupljanja kako bi sproveli ovo brutalno nasilje u periodu između 2012. i 2020. godine. Starija deca su bila prisiljena da zlostavljaju mlađu decu, što se na sudu zvalo “noći dečjih silovanja”.

Mladi, koji su lokaciju svog zlostavljanja nazivali “zverskom kućom”, tvrdili su da je korišćen novac nakon gnusnih seksualnih napada, dok su se neki od seksualnih prestupnika smejali. Porota je mogla da čuje da je jedno dete stavljeno u mikrotalasnu pećnicu, rernu, frižider i zamrzivač, prilikom pokušaja ubistva.

 

Deca su verovala da su zlostavljači bili veštice i čarobnjaci koji su imali mogućnost da ih pretvore u pse i mačke svojim “magičnim rečima”. Okrivljeni će saznati dužinu kazne 4. januara, a među njima su osobe stare od 39 do 50 godina.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading