DEČAK UMRO NA SVOJ 16. ROĐENDAN: Prolaznik pronašao telo pored BICIKLA

Autor:

Svet

09.11.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija istražuje smrt 16-godišnjeg dečaka na njegov rođendan u italijanskom gradu Lečeu, saopštila je policija.

DEČAK UMRO NA SVOJ 16. ROĐENDAN: Prolaznik pronašao telo pored BICIKLA

Foto: Tanjug/AP

 Dečak je u zoru pronađen mrtav pored svog bicikla, a telo je pronašao prolaznik u šest ujutru koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt, a na telu dečaka nije bilo vidljivih tragova nasilja.

Policija je pokrenula istragu o dečakovoj smrti i u narednim danima će ispitati kako je dečak proveo poslednje sate svog života. Takođe, biće ispitano da li je dečak od ranije bolovao od neke bolesti, kako bi se utvrdio uzrok smrti. Za sada nije poznato da li je bicikl koji je dečak vozio imao neku ulogu u njegovoj smrti.

Dečak je preminuo u italijanskom gradu Lečeu, gde je živeo sa svojom porodicom. Njegova smrt je šokirala zajednicu, a prijatelji i porodica su u neverici zbog naglog gubitka. Dečak je bio aktivan i zdrav mladić, a o njegovoj smrti se i dalje spekuliše.

Policija poziva sve koji imaju bilo kakve informacije o poslednjim satima dečakovog života da se jave, kako bi se rasvetlila ova tragedija. U međuvremenu, istražitelji će nastaviti sa istragom i prikupljanjem dokaza u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading