UBIO ĆERKINOG TASTA ZBOG SVADBENIH POKLONA: Nadzorne kamere otkrile HOROR

Autor:

Svet

08.11.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Birmingemu se nedavno dogodio šokantan napad koji je potresao celu zajednicu.

UBIO ĆERKINOG TASTA ZBOG SVADBENIH POKLONA: Nadzorne kamere otkrile HOROR

Foto: WEST MIDLANDS POLICE / SCREENSHOT

Ubistvo u Birmingemu

Naime, 43-godišnji Ahmad Alsino je na venčanju svoje ćerke došao u sukob sa 55-godišnjim Mohamedom Ibrahimom, ćerkinim tastom. Razlog za ovaj sukob bili su svadbeni pokloni koje je Alsino smatrao neadekvatnim za njegovu ćerku. Međutim, ovaj sukob je eskalirao kada je Alsino pokušao da razbije vrata kuće u kojoj su živeli mladenci.

 

 


Kako su preneli tamošnji mediji, Alsino je bio ljut i uznemiren, ali nije tražio sukob. Međutim, nakon što je Ibrahim izašao iz kuće i pozvao ga unutra, Alsino je izvukao nož i izbo ga četiri puta, od čega su tri uboda bila u grudi. Nažalost, Ibrahim je podlegao povredama, dok je njegov sin, ćerkin muž, preživeo napad sa teškim povredama.

Alsino je nakon incidenta pobegao, ali je ubrzo uhapšen. Pretresom njegovog automobila pronađena je plastična kesa sa dva noža, od kojih je jedan bio krvav i pripadao njegovom prijatelju. Krunski sud u Birmingemu ga je osudio na doživotni zatvor, sa najmanje 26 obaveznih godina iza rešetaka.

 

 

Foto: WEST MIDLANDS POLICE / SCREENSHOT

 

 


Na suđenju je otkriveno da je Alsino odvezao svoju trudnu ćerku Lajlan na imanje gde je izbio sukob sa njenim partnerom. Kada je Lajlan pozvala oca i rekla da je napadnuta, Alsino je izgubio živce i naoružao se nožem. Kada je pokušao da nasilno uđe u kuću, vrata su se otvorila i on je video svoju ćerku, njenog tasta i muža. Tada je napao sve troje, ali srećom nije uspeo da ubije ni jednog od njih.

Sudija je na suđenju istakao da je cela porodica Ibrahim koja je došla u ovu zemlju da pronađe utočište, teško pogođena ovim događajem. Ćerka ubijenog muškarca je u svojoj izjavi opisala svog oca kao veoma cenjenog zubara iz kurdske zajednice, koji je bio poznat po svojoj velikodušnosti i dobroti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Жекс

08.11.2023 08:55

Ћеркин таст??? 🤔🤔🤔

ludilo

08.11.2023 11:44

Prvi put saznajem da cerka moze da IMA TASTA ????

Dzoni

08.11.2023 18:06

Kako ne kapirate? Ćerka mu se oženila!