BUKARI JASAN: Mogli smo do REMIJA! VOLIM Delije!

Autor:

Sport

07.11.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog puta fenomenalni fudbaler nije uspeo da se upiše u strelce.

BUKARI JASAN: Mogli smo do REMIJA! VOLIM Delije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Lajpciga rezultatom 1:2 (0:1), u četvrtom kolu Lige šampiona na stadionu „Rajko Mitić“.

Ako je i bilo teoretske nade pre ovog meča, više i ne postoji! Crvena zvezda je završila ovogodišnje učešće u Ligi šampiona i preostaje joj da formalno odradi poslednja dva kola protiv Jang Bojsa i Mančester sitija, pošto je izgubila sve šanse da se domogne druge pozicije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Osman Bukari

 

Svoje viđenje meča dao je i Osman Bukari, a imao je šta da kaže i o navijačima

- Mogli smo i do remija. Na poluvremenu smo rekli sebi da moramo da se smirimo. Možemo do pobede protiv Jang Bojsa, ali moramo da budemo koncentrisani. Volim navijače. Poruka njih je da nastave da nas podržavaju, probaćemo da im se odužimo - rekao je Osman Bukari.

Zvezda se nada nastavku takmičenja u Ligi Evrope. Zvezda i Jang Bojs uoči poslednja dva duela imaju po bod, ali crveno-beli trenutno i bolju gol razliku. Upravo će ona odlučivati u slučaju da srpski i švajcarski tim završe grupu uz isti broj bodova. Najvažnije je da izabranici Baraka Bahara  ne izgube od Švajcaraca, koji su večeras pregaženi na Etihadu od aktuelnog evropskog prvaka Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading