ROZE O DELIJAMA: STRAŠNO!

Autor:

Sport

08.11.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Lajpciga oduševljen atmosferom.

ROZE O DELIJAMA: STRAŠNO!

Foto: star sport

roze

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Lajpciga rezultatom 1:2 (0:1), u četvrtom kolu Lige šampiona na stadionu „Rajko Mitić“.

Ako je i bilo teoretske nade pre ovog meča, više i ne postoji! Zvezda je završila ovogodišnje učešće u Ligi šampiona i preostaje joj da formalno odradi poslednja dva kola protiv Jang Bojsa i Mančester sitija, pošto je izgubila sve šanse da se domogne druge pozicije.

Svoje viđenje meča dao je trener gostiju Marko Roze.

Republika

Foto: star sport

Marko Roze

 

- Teška utakmica, bili smo spremni. Odigrali smo dobro prvo poluvreme. Imali smo posed, kontrolisali smo igru. Stvarali smo šanse. Pričali smo na poluvremenu da će se oni vratiti. Bili smo jaki. To je bilo najbitnije večeras - rekao je Roze.

Ovom pobedom, Lajpcig je obezbedio plasman u nokaut fazu. Nije Roze želeo da daje prognoze za ubuduće.

- Veoma smo srećni zbog toga, ali ima mnogo utakmica ispred nas. Za četiri dana imamo narednu. Mnogo posla je ispred nas, ne razmišljamo o narednoj godini. Srećni smo što smo u nokaut fazi, to smo i zaslužili, daćemo sve od sebe - poručio je trener nemačke ekipe.

- Nestvarno. Atmosfera je fantastična. Način na koji navijači bodre tim, i prave pritisak, način na koji vole klub je sjajan. Moj osećaj je bio da je atmosfera strašna - zaključio je Roze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading