NATAŠA SE VRATILA KUĆI NAKON NESTANKA! Majci Tanji je pre odlaska poslala jako ČUDNU poruku

Autor:

Svet

07.11.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko dana neizvesnosti, Nataša J. (22) se konačno vratila kući nakon što je prošle sedmice nestala u Nemačkoj.

NATAŠA SE VRATILA KUĆI NAKON NESTANKA! Majci Tanji je pre odlaska poslala jako ČUDNU poruku

Foto: Polizeiinspektion Saarlouis

Kako navodi policija, Nataša se posvađala sa suprugom Robertom na jednom slavlju u Dilingenu 1. novembra i odlučila da se te večeri razdvoje. Robert se vratio kući, ali Nataša nije, zbog čega je pokrenuta opsežna potraga za njom.

Porodicu je dodatno zabrinula poruka koju je Nataša poslala svojoj majci u pet sati ujutru u kojoj je napisala da se izgubila, iako je grad u kojem se nalazila poznavala "kao svoj džep". Njen nestanak je izazvao agoniju kod porodice, ali se sada sve završilo srećno jer se Nataša vratila kući, potvrdili su iz policije.

Kako navode nemački mediji, Nataša je izjavila da joj je bio potreban odmor od svega, ali da je griža savesti zbog ostavljanja porodice i bebe, koja je verovatno brinula za nju, naterala da se vrati kući. Policija je zvanično obustavila potragu, a Natašin suprug Robert je ranije izjavio da su se posvađali zbog ljubomore.

Nataša se vratila kući nakon višednevne neizvesnosti i sada je sve u redu. Njen nestanak je podstakao rasprave o ljubomori i njenom odnosu sa suprugom, a porodica je srećna što je sve dobro završeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading