HRABRA MAJKA U POSLEDNJEM TRENU SPASILA ŽIVOT BEBI! Pijani vozač je oborio i ostavio da umre, svi mislili da je mrtva! JEZIV SNIMAK (VIDEO)

Autor:

Svet

01.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beki Šarp (36) hrabro se borila za život svog deteta kada je pijani vozač, Dejl Klark (38), naletio na njih dok su prelazili put.

HRABRA MAJKA U POSLEDNJEM TRENU SPASILA ŽIVOT BEBI! Pijani vozač je oborio i ostavio da umre, svi mislili da je mrtva! JEZIV SNIMAK (VIDEO)

Foto: Pintscreen Dejli mejl

Snimak nesreće pokazuje kako je automobil nekontrolisano skrenuo u unutrašnju traku i udario Beki, dok je ona hrabro odgurnula kolica sa svojim detetom na sigurno. Iako je beba prošla bez povreda, Beki je završila u komi sa teškom povredom mozga.

Dejl Klark je bezdušno pobegao sa mesta nesreće, ostavljajući Beki da umre. Ona je pretrpela povrede koje su joj promenile život, uključujući traumu mozga i višestruke prelome, zbog kojih je sada vezana za invalidska kolica i potrebna joj je dugotrajna medicinska nega. Naknadno je otkriveno da je vozač tog dana bio pijan i da je imao na umu "devojke i drogu". Tokom vožnje, koristio je svoj telefon kao satelitsku navigaciju i kontaktirao dilere droge.

 

 


Snimak nesreće pokazuje koliko je Beki hrabra majka. Kada je automobil naleteo na nju, odgurnula je kolica sa detetom sa puta, dok je ona bila odbačena u vazduh "kao krpena lutka". Udarcem je odbačena dužinom terena za kriket, a kolica su se kotrljala pored puta.

Svedok je uspeo da zapamti registarsku tablicu vozača, što je pomoglo policiji da ga brzo pronađe. Nakon nesreće, Beki je hitno prevezena u bolnicu, gde je bila u vegetativnom stanju. Imala je tešku traumatsku povredu mozga, prelome lobanje, rebara, karlice i potkolenice, kao i razderanu slezinu. Lekari su morali da izbuše lobanju kako bi ublažili pritisak izazvan oticanjem mozga.

Iako su doktori bili pesimistični, Beki je iznenadila sve kada je izašla iz kome. Sada se nalazi na intenzivnoj rehabilitaciji, gde radi sa logopedima i fizioterapeutima kako bi ponovo naučila da hoda.

Ova hrabra majka se bori za svoj život i vraćanje normalnom životu, dok vozač koji je izvršio ovaj stravičan čin bežanja sa mesta nesreće očekuje pravda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading