ČUDO NAD ČUDIMA: Mornar nestao pre dve nedelje na pučini, a kad su svi digli ruke od potrage, VIDELI SU GA ŽIVOG KAKO PLUTA! Spasila ga je SAMO JEDNA STVAR

Autor:

Svet

29.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je znao da mora da čini jednu stvar iz dana u dan dok ga ne pronađu inače će umreti

ČUDO NAD ČUDIMA: Mornar nestao pre dve nedelje na pučini, a kad su svi digli ruke od potrage, VIDELI SU GA ŽIVOG KAKO PLUTA! Spasila ga je SAMO JEDNA STVAR

Foto: x/USCGPacific Northwest

Neidentifikovan muškarac pronađen je nasred okeana u splavu za spasavanje oko 50 kilometara severozapadno od Kejp Flaterija blizu granice SAD sa Kanadom.

Nakon što je muškarac zbrinut u najbližoj bolnici, ispostavilo se da je reč o mornaru, nestalom još pre dve nedelje u okeanu!

Njega su sad živog pronašli drugi mornari obavestivši momentalno nadređene o senzacionalnom otkriću. Senzacionalnom jer je potraga za mornarom zvanično obustavljena 48 sati ranije, prenosi CBS News.

 

 

- Povukli smo ga na palubu. Jako me je zagrlio i bilo je emotivno - rekao je jedan od spasilaca za TV stanicu KING.

Dodao je kako je spašeni čovek rekao da je bio sam na splavu 13 dana, a nakon što mu je ponestalo hrane, uhvatio je lososa i pojeo ga kako bi preživeo!

Pritom je morao da pije sopstveni urin kako ne bi dehidrirao. Nije poznato kako se zadesio sam na splavu nasred pučine.

- Napravili smo mu doručak. Popio je tri flaše vode. Bio je prilično gladan, jadnik - rekao je drugi mornar za KING. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading