TINEJDŽER (17) SKORO TRI MESECA U VEGETATIVNOM STANJU! Otišao sa prijateljima na žurku, oni mu stavili drogu u piće! NISU NI POKUŠALI DA MU POMOGNU KAD JE PAO!

Autor:

Svet

22.10.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutro nakon žurke, porodica je pokušala da dođe do tinejdžera, ali mu je mobilni telefon bio isključen. Ubrzo su saznali da je Damion u bolnici.

TINEJDŽER (17) SKORO TRI MESECA U VEGETATIVNOM STANJU! Otišao sa prijateljima na žurku, oni mu stavili drogu u piće! NISU NI POKUŠALI DA MU POMOGNU KAD JE PAO!

Foto: shutterstock

Tinejdžer (17) Damion iz Fridrihšagena kod Berlina je u vegetativnom stanju od 7. avgusta. Nemački Bild piše da je 17-godišnjak otišao na žurka i da su ga prijatelji navodno drogirali raznim opijatima na žurci.

Mladiću je dobio zastoj srca, a bolničari su 16 minuta pokušavali da ga reanimiraju pre nego što su ga odvezli u bolnicu. Lekari su u telu tinejdžera pronašli opijate i benzodiazepine, koji se u kombinaciji smatraju veoma opasnim.

Majka tinejdžera: "Prijatelji su mu nešto pomešali u piće"

Bild navodi da je imao uvid u lekarski izveštaj iz kojeg je vidljivo da Damionovi prijatelji nisu pokušali da ga ožive. Jutro nakon žurke, porodica je pokušala da dođe do tinejdžera, ali mu je mobilni telefon bio isključen. Ubrzo su saznali da je Damion u bolnici.

- Bila sam šokirana. Ko očekuje da dete nikada neće doći kući? Uvek sam mogla da se oslonim na njega. Njegovi prijatelji su mu nešto umešali u piće - rekla je tinejdžerova majka Kerstin B.

Mladić se školovao za konobara, a želeo je da nastavi školovanje za barmena i da radi u ugostiteljstvu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading