PRVI SNIMCI JEZIVOG NAPADA U ŠKOLI U FRANCUSKOJ! Mladić ušao naoružan, pa krenuo redom da ubada, UHAPŠEN MU I BRAT! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.10.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose francuski mediji, napad nožem u kome je ubijen nastavnik, dogodio se jutros oko 11 časova u srednjoj školi Gambeta u Arasu.

PRVI SNIMCI JEZIVOG NAPADA U ŠKOLI U FRANCUSKOJ! Mladić ušao naoružan, pa krenuo redom da ubada, UHAPŠEN MU I BRAT! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/F_Desouche

Uhapšen je mladić star 20 godina i njegov brat, a kako navodi BFMTV, obojica su čečenskog porekla i rođeni u Rusiji i bivši đaci ove gizmazije.

 

 

Napadač je tokom napada uzvikivao "Alahu Akbar". 

Snimak napada je brzo počeo da kruži društvenim mrežama. Sniman sa prozora srednje škole od strane zaprepašćenih učenika, na njemu se vidi kako napadač, naoružan nožem, napada ljude u dvorištu ustanove. Napreduje sigurnim korakom, obučen u sivu jaknu.

Njegove žrtve pokušavaju da ga drže podalje školskom stolicom. Jedna od žrtava pada. „To je zamenik direktora “, kaže učenik čiji se glas čuje na video snimku objavljenom na mreži.

Čoveka koji je pao na zemlju pretukao je napadač koji je krenuo ka drugoj osobi. Njegova odlučnost je potpuna.

Već nekoliko nedelja obaveštajne službe izražavaju posebnu zabrinutost zbog radikalizacije mladih Severnokavkazaca.

 

 

U napadu je povređeno i nekoliko osoba. Franvuski mediji navode da je žrtva profesof književnosti.

 

 

Muškarac naoružan nožem ušao je ovog petka ujutro u srednju školu Gambeta-Karnot u Arasu. Prve informacije kažu da je više osoba izbodeno, ali je zvanično potvrđena samo smrt nastavnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading