NIJE KORONA, ALI JESTE RAT: Izraelci ponovo u redovima, evo ŠTA SMEJU a šta ne da kupuju u prodavnicama

Autor:

Svet

10.10.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj potez je usledio nakon što je Komanda matičnog fronta Izraela izdala preporuku građanima da naprave zalihe vode, hrane i druge robe za najmanje tri dana

NIJE KORONA, ALI JESTE RAT: Izraelci ponovo u redovima, evo ŠTA SMEJU a šta ne da kupuju u prodavnicama

Foto: pixabay.com

Najveći izraelski lanac supermarketa Šufersal, saopštio je danas da uvodi ograničenje na kupovinu osnovnih dobara, kao što su voda, mleko, jaja, hleb.

Izraelski kupci će u prodavnicama Šufersala moći da kupe do dva pakovanja po šest flaša vode od 1,5 litar, pakovanje od 30 jaja ili dva kartona od po 12 jaja, tri jedinice mleka po kontrolisanoj ceni i dve vekne hleba po kontrolisanoj ceni, prenosi Tajms of Izrael.

- Iz odgovornosti prema svim kupcima i zbog velike potražnje, poteškoća u snabdevanju i delimičnog nedostatka proizvoda u prodavnicama, odlučili smo da ograničimo kupovinu osnovnih prehrambenih proizvoda kao što su voda, jaja, hleb i mleko - rekao je izvršni direktor supermarketa Šufersal, Uri Vaterman.

On je naveo da supermarketi u kontinuitetu rade na nabavci nove količine robe.

Ovaj potez je usledio nakon što je Komanda matičnog fronta Izraela izdala preporuku građanima da naprave zalihe vode, hrane i druge robe za najmanje tri dana.

Obaveštenje je podstaklo Izraelce da kupuju veliku količinu robe u supermarketima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading