GROZNIJE I TUŽNIJE NE MOŽE: Hamasovci ubili baku, pa uzeli njen telefon i NAPRAVILI NAJODVRATNIJI POTEZ! Unuka je vrištala u očaju!

Autor:

Svet

10.10.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka se molila da je sve u redu, zbog čega će je ovaj prizor zauvek progoniti

GROZNIJE I TUŽNIJE NE MOŽE: Hamasovci ubili baku, pa uzeli njen telefon i NAPRAVILI NAJODVRATNIJI POTEZ! Unuka je vrištala u očaju!

Foto: facebook/mor bayder

Mor Bajder nije ni slutila da će tokom jednog uobičajenog listanja na Fejsbuku naići na profil svoje bake i da će na njenom profilu zateći prizor koji će je proganjati do kraja života.

Mor je na bakinom profilu videla fotografiju na kojoj žena lež mrtva. Crne slutnje su se obistinile pošto je imala informaciju da joj je baka nestala posle napada Hamasa na kibuc u blizini Gaze.

U svojoj objavi na Fejsbuku Bajder je odala počast svojoj baki i opisala užasavajući način na koji je ubijena.

- Stub mog života, u životu moje porodice. Moju baku, koja je ceo život živela u kibucu Nir Oz, ubili su teroristi u brutalnom ubistvu u njenoj kući - napisala je ona.

Bajder je dodala da je u sedam ujutru videla noćnu moru svog života.

- Terorista je ušao u njenu kuću, ubio je, uzeo njen telefon, snimio horor i objavio ga na njenom Fejsbuku. Tako smo saznali - napisala je unuka.

Prema poslednjim podacima, u napadu Hamasa ubijeno je 900 Izraelaca, sa najmanje 2.600 povređenih i desetinama ljudi koji su uzeti za taoce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading