MIA KALIFA SRČANO PODRŽALA HAMAS, A HTELI GLAVU DA JOJ ODRUBE ZBOG HIDŽABA! Uči militantne grupe kako da pogode ugao dok kolju decu : HORIZONTALNO SAMO!

Autor:

Svet

09.10.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U posebnom postu na Ks, Kalifa je fotografiju militantnih boraca Hamasa nazvao "renesansnom slikom".

MIA KALIFA SRČANO PODRŽALA HAMAS, A HTELI GLAVU DA JOJ ODRUBE ZBOG HIDŽABA! Uči militantne grupe kako da pogode ugao dok kolju decu : HORIZONTALNO SAMO!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Bivša porno zvezda Mia Kalifa izazvala je gnev nakon što je odlučno izrazila podršku Hamasu nakon njegovog iznenadnog napada na Izrael - čak je pozvala članove militantne grupe da "okrenu telefone i snime drugi ugao " svog napada na Izrael "horizontalno". Između ostalog prokomentarisala je snimak gde ubijaju devojčicu. 

Zvezda zabavljača za odrasle, koja je postala "OnliFans", koja je Izrael dugo nazivala državom aparthejda, izazvala je gnev nakon što je objavila niz kontroverznih tvitova od subotnjeg iznenadnog napada, koji je odneo živote najmanje 800 Izraelaca.

- Ako možete da pogledate situaciju u Palestini i ne budete na strani Palestinaca, onda ste na pogrešnoj strani aparthejda, a istorija će to pokazati vremenom - napisao je Halifa na Ks u subotu.

U posebnom postu na Ks, Kalifa je fotografiju militantnih boraca Hamasa nazvao "renesansnom slikom".

Foto: Instagram.com/miakalifa

 

- Može li neko reći borcima za slobodu u Palestini da okrenu svoje telefone i snimaju horizontalno - navukla je dodatne kritike nakon što je napisala.

Takođe je kritikovala Kajli Džener što je objavila poruku podrške Izraelu na svom Instagram nalogu.

- Ako postoji pravo novinarstvo, sledeća osoba koja će razgovarati sa Kajli Džener će pitati za njeno mišljenje o geopolitičkim tenzijama na Bliskom istoku i ne prekidaj kontakt očima dok ne sastavi jednu koherentnu rečenicu jer toliko želi da zauzme stav prema svojih 400 miliona pratilaca - napisla je Kajli. 

Od subote, Khalifa je ponovo postavila brojne postove svojim 5 miliona pratilaca Ks u odbranu rata.

Podsetimo, u jednom od svojih filmova za odrasle nosila je hidžab u jednoj od scena. Nakon toga militanti su naveli kako će joj odrubiti glavu budu li došli do kontraverzne glumice za odrasle. 

U jednoj izjavi, koju je na njen nalog preneo influencer Kelbin, navodi se da su napadi "kako izgleda potlačena borba protiv tlačitelja".

Kalifa, kojoj je zabranjen ulazak u svoju matičnu zemlju Liban, imala je meteorsko - ali ne baš profitabilno - vreme u industriji za odrasle 2014.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lepe

10.10.2023 05:34

ali bolesne ove sa Bliskog Istoka,hvala ne