GDE IM JE LJUDSKOST?! Iranski parlament skandira "Smrt Izraelu! Smrt Americi!" (VIDEO)

Autor:

Svet

07.10.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iranski mediji su takođe istakli da se verovatno radi o starom snimku koji je pušten povodom nedavnog napada palestinske grupe Hamas na Izrael.

GDE IM JE LJUDSKOST?! Iranski parlament skandira "Smrt Izraelu! Smrt Americi!" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U subotu je iranska državna televizija prikazala snimak iz parlamenta gde su poslanici ustali sa svojih mesta i skandirali "Smrt Izraelu" i "Smrt Americi", dok su iranski mediji izvestili i o porukama podrške Palestini. Ovakve scene, iako nisu retkost u iranskoj javnosti, izazivaju pažnju u međunarodnoj zajednici.

 

 

Iranski mediji su takođe istakli da se verovatno radi o starom snimku koji je pušten povodom nedavnog napada palestinske grupe Hamas na Izrael. Tokom tog napada, Hamas je u subotu iznenada ušao u nekoliko izraelskih gradova ispaljujući jaku salvu raketa iz Pojasa Gaze.

Jahja Rahim Safavi, savetnik iranskog vrhovnog lidera Alija Hamneija, izrazio je čestitke palestinskim borcima za pokretanje ovog napada i rekao: "Čestitamo palestinskim borcima. Bićemo uz palestinske borce do oslobođenja Palestine i Jerusalima."

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading